Rahoitusleasing

Suurempien ammattikeittiölaitteiden hankinta on aina investointi. Jotta voimme tehdä hankinnasta helpompaa, tasoittamalla investointikustannuksiasi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden rahoitusleasingiin. Leasing on joustava ja edullinen rahoitusmuoto, jolla voidaan rahoittaa sekä projekteja että yksittäisiä laitteita. Rahoitusleasingillä voidaan poistaa suuri pääoman kertainvestointi, sillä vuokrakulut jaksottuvat tasaisesti laitteen käyttöajalle. Leasingrahoitus sopii niin yksityisille yrityksille kuin julkisten hankintojen rahoittamiseen. 

Voit pyytää rahoitusleasing-tarjouksen verkkokauppamme kautta ostostesi ylittäessä 1500 euroa (alv 0%) tai kysyä rahoitusleasingistä myynnistämme. 

Leasingrahoitusta hakiessasi et tarvitse erillisiä vakuuksia, vaan vuokraamasi laite/laitteet toimii vakuutena. Lisäksi vuokra on verovähennyskelpoinen. Kiinteä kuukausivuokra koko sopimuskauden ajan helpottaa budjetointiasi ja rahoitussuunnittelua. Rahoitusleasingin vuokra-ajaksi voi valita 24 kk, 36 kk, 48 kk tai 60 kk, minkä ajan sinulla on myös käyttöoikeus laitteisiin. Sopimuskauden jälkeen laitteet voi joko lunastaa, tehdä uuden sopimuksen ja vaihtaa ne uusiin tai palauttaa ne Metoksen ilmoittamaan paikkaan.

Leasingrahoituksessa on aina kolme osapuolta: asiakas, myyjä ja rahoitusyhtiö. Asiakkaan ominaisuudessa valitset laitteet ammattikeittiöösi sekä leasingajan, jonka jälkeen voit hakea leasingrahoitusta kauttamme, ja sinua ohjeistetaan sopimuksen solmimisesta rahoitusyhtiön kanssa. Myyjän ominaisuudessa Metos Oy hakee rahoituspäätöksen, toimittaa laitteet ja sopii asiakkaan kanssa leasingajan päätyttyä jatkosta. Metoksen rahoitusyhtiökumppanina toimii Tukirahoitus Oy. Sopimus rahoitusleasingistä solmitaan asiakkaan ja Tukirahoituksen välille.

Leasingsopimus edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Rahoituspalvelun tuottaa Tukirahoitus Oy, joka on osa Nordea-konsernia
www.tukirahoitus.fi

Kiinnostuitko?

Kysy lisää leasingrahoituksesta myynnistämme.

Rahoitusleasingin edut

 • Laite/laitteet toimii rahoitusleasing-sopimuksen vakuutena, eikä muita vakuuksia tarvita
 • Rahoitussuunnittelu ja budjetointi helpottuvat, koska kuukausivuokra on kiinteä ja pysyy koko sopimuskauden samana
 • Vuokrat ovat verotuksessa vähennyskelpoisia
 • Pääomaa ei tarvitse sitoa käyttöomaisuuteen 

Leasingrahoituksen toimintamalli

 1. Asiakas valitsee haluamansa laitteet ja vuokra-ajan; lisää laitteet ostoskoriin ja valitse Tukirahoituksen vuokra-aika. Lähetä tarjouspyyntö. Rahoitusleasing on haettavissa yli 3000 euron (alv 0%) verkkokauppaostoksiin.
 2. Metos Oy hakee rahoituspäätöksen asiakkaan tarjouspyynnön/tilauksen saavuttua.
 3. Asiakas allekirjoittaa leasingsopimuksen sähköisesti, kun rahoituspäätös on hyväksytty. Sähköisen allekirjoituspalvelun tuottaa Signom Oy. Leasingsopimus on asiakkaan ja Tukirahoituksen välinen.
  a. Tukirahoitus lähettää allekirjoituskutsulinkin sähköpostiin (ohjeet Tukirahoituksen sivuilla https://www.tukirahoitus.fi/myyjaliikkeet/palvelumme/sahkoinen-allekirjoitus/ohjeet.html).
  b. Allekirjoittamiseen tarvitset oman pankkisi henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi (Tupas-tunnistautuminen).
 4. Laitteet toimitetaan asiakkaalle Metos Oy:n Yleisten toimitusehtojen mukaan. Asiakas allekirjoittaa Tukirahoitus Oy:n toimituksen hyväksymislomakkeen. Kun toimitus on tapahtunut vuokramaksuvelvollisuus Tukirahoitukselle alkaa. Vuokrat laskutetaan etukäteen kolmen kuukauden välein.
 5. Vuokrakauden jälkeen seuraavat vaihtoehdot ovat mahdollisia:
  a. Asiakas voi lunastaa laitteet Metos Oy:ltä kolmen kuukauden vuokraa vastaavalla summalla.
  b. Laitteet voidaan vaihtaa uusiin, jolloin vanhat laitteet palautuvat Metokselle, ja uusista laitteista solmitaan uusi leasingsopimus.
  c. Asiakas voi palauttaa omalla kustannuksellaan laitteet Metoksen ilmoittamaan paikkaan. 

Rahoitusleasingiin lisättävät muut kulut

Kuukausivuokraan ei sisälly:
 • rahoitussopimuksen avaus 50 euroa + alv
 • laskutuspalkkio 10 euroa/lasku + alv (vuokrat laskutetaan etukäteen kolmen kuukauden välein)
 • sopimuskauden aikana laitteen tarvitsemia huoltotoimenpiteitä, eikä varaosia, mukaan lukien kuluvat osat, kuten lamput ja tiivisteet (Metos Oy antaa myymilleen tavaroille 1 vuoden takuun raaka-aine- ja valmistusvirheiden varalta. Takuuehtoihin voit tutustua täältä.)
 • laitteiden vakuutus; asiakkaan tulee vakuuttaa sopimuksen kohteena olevat laitteet omassa vakuutusyhtiössään tai Tukirahoituksen Laiteturvalla (lisätietoja tässä alla).  

Laiteturvavakuutus leasingomaisuudelle: Vakuutusnumero on SP1357790.

Vakuutusturvan voimassaolo: Tukirahoitus Oy vakuuttaa rahoittamiaan laitteita ja kalusteita, joiden sisällyttämisestä vakuutukseen on kirjallisesti sovittu vuokralle antajan ja vuokralle ottajan välillä. Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy.
Tietoa laitevakuutuksesta IF-vakuutusyhtiön sivuilla https://www.if.fi/yritysasiakkaat/extranet/tukirahoitus/laitevakuutus
Laitevakuutuksen ehdot IF-vakuutusyhtiön sivuilla https://www.if.fi/yritysasiakkaat/extranet/tukirahoitus/laitevakuutus 

Rahoitussopimuksen päättyminen

Rahoitussopimuksen päättyessä olemme sinuun yhteydessä jatkosta. Valittavanasi on:
a. Voit lunastaa laitteet Metos Oy:ltä kolmen kuukauden vuokraa vastaavalla summalla.
b. Laitteet voidaan vaihtaa uusiin, jolloin vanhat laitteet palautuvat Metokselle, ja uusista laitteista solmitaan uusi leasingsopimus.
c. Voit palauttaa laitteet omalla kustannuksella Metoksen ilmoittamaan paikkaan.