Metos työnantajana 

Hyvä työntekijäkokemus on meille tärkeää ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhteistyössä henkilöstön kanssa.  

Hyvä työntekijäkokemus syntyy kattavasta perehdytyksestä, mielekkäistä työtehtävistä, mukavasta ilmapiiristä työyhteisössä, auttamisesta, hyvästä johtamisesta ja työyhteisöön mukaan ottamisesta – juuri niistä asioista, joita me kaikki toivomme työpaikalta. Työhyvinvoinnin ja turvallisuuden varmentaminen on meille erittäin tärkeää, sillä tavoitteenamme on terveellinen ja turvallinen työympäristö – hyvin toimiva työyhteisö, jossa viihdytään. Metoslaiset viihtyvät tyypillisesti palveluksessamme pitkään. Keskimäärin työsuhteen pituus on 12 vuotta. 
 
Lue lisää työharjoittelu-, opinnäytetyö-  ja kesätyömahdollisuuksista toimipaikoissamme.

TYÖ, JOSSA VIIHDYT

Työn sujuvuuden kehittäminen on meille tärkeää. Meillä on töissä mukavaa, koska työyhteisömme on avoin, autamme toinen toisiamme työssä eteenpäin ja olemme ystävällisiä toisillemme.

MAHDOLLISUUKSIA VAPAA-AIKAAN

Vapaa-ajalla harrastekerhot, liikunta- ja kulttuurietu ja lomamökit ovat käytettävissäsi.

HENKILÖKUNNAN MUISTAMINEN

Muistamme onnitteluiden lisäksi lahjaesineellä pitkiä työuria ja elämän iloisia hetkiä kuten perheenlisäystä.

KEHITY TYÖSSÄSI

Kehity ammattikeittiöalan osaajaksi. Monipuoliset tehtävät ja projektit antavat sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

HENKILÖSTÖRAVINTOLA

Nauti lounashetkesi Keravan toimipisteessä viihtyisässä henkilöstöravintolassamme erinomaisen ruoan merkeissä.

VIRKISTÄYDYMME YHDESSÄ

Yksiköt järjestävät yhteistä virkistäytymisaikaa, jolloin heitetään työt hetkeksi narikkaan ja nautitaan yhdessäolosta.

”Meillä Metoksella on todella hyvä yhteishenki. Näin juuri firmassa aloittaneena on mukavaa, että kaikki ovat omista työkiireistään huolimatta auttaneet minua uuden oppimisessa ja ongelmatilanteissa. Metos on myös brändinä hyvin tunnettu HoReCa-alalla, jonka ansiosta asiakkaiden kanssa kommunikointi on sujunut mallikkaasti. Asiakkaiden kanssa huokuu molemminpuolinen kunnioitus ja yhteen hiileen puhaltaminen.”


– Ville, aluepäällikkö

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo


Haluamme olla työpaikka, jossa jokainen työntekijä tuntee olonsa arvostetuksi ja kuulluksi – iästä, sukupuolesta, kansalaisuudesta tai muusta taustastaan riippumatta. Uskomme, että erilaisuus on voimavara ja olennainen osa menestyksekästä organisaatiota. 

Meillä toimii työryhmä, jonka tavoitteena on tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden edistäminen. Haluamme kehittää työpaikkamme toimintatapoja ja kulttuuria sekä ohjata käytäntöjä vastaamaan henkilöstön tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.  

 

Tavoitteemme on jatkuvasti parempi työntekijäkokemus


Haluamme, että toimintamme kehittyy jatkuvasti ja voimme tarjota henkilöstölle hyvät puitteet tehdä työtään. Seuraamme säännöllisesti työntekijäkokemusta yhteistyökumppanimme tuottaman henkilöstötutkimuksen avulla. Kyselyn tavoitteena on saada henkilöstöltä rehellistä ja arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat sujuvat hyvin ja missä on parannettavaa. Palautetta hyödynnetään toimintamme kehittämisessä niin yritys- kuin yksikkötasolla luotujen kehitystoimenpiteiden toteuttamisella ja niiden seuraamisella jokapäiväisessä työssä. Lisäksi pyydämme palautetta uusilta työntekijöiltämme työsuhteen alkutaipaleella ja pidämme lähtöhaastatteluita työsuhteen päättyessä.

Huolehdimme myös siitä, että fyysinen työympäristömme on turvallinen ja ergonominen ja kehitämme jatkuvasti digitaalista toimintaamme. 

Ainutlaatuinen osaajien verkosto


Kehittäessämme ammattikeittiöille koko elinkaaren kattavia palveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Osaaminen onkin yksi arvoistamme. 

Digitalisaatio, automaatiot, tekoäly sekä muut teknologiset kehitykset vaikuttavat myös ammattikeittiöalan kehitykseen ja tämä haastaa jatkuvasti osaamisemme kehittymistä alan edelläkävijänä. Työkavereiksi haluamme ihmisiä, jotka haluavat tehdä yhteistyötä, joilla on kiinnostus ammattikeittiöalaan ja asiakasta ajatteleva asenne.

Olemme osa Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisöä. Mukana oleminen tarkoittaa sitä, että allekirjoitamme vastuullisen työnantajuuden periaatteet ja olemme sitoutuneet kantamaan vastuuta kehittämällä työn tekemisen tapoja jatkuvasti vastuullisempaan suuntaan, eli oppimaan muilta, kannustamaan esimerkein ja vaikuttamaan teoilla. Haluamme, että kaikki osaajamme voivat kertoa ylpeänä olevansa töissä vastuullisessa työpaikassa. 

 

Monipuoliset työtehtävät


Metos tarjoaa laajan toimintakentän vuoksi monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Haluamme, että yhteisömme on avoin ja oppiva.

Millaista meillä on työskennellä? Lue alta työntekijöidemme kokemuksia.

"Tykkään siitä, että täällä on joustava työaika ja vapaa ilmapiiri tehdä töitä. Metoksella on mielestäni hirmu hyvä työilmapiiri, työkavereita tervehditään ja kaikki ovat ystävällisiä toisilleen."

– Anne, logistiikkatyöntekijä

”Metos on mielestäni vakaa firma, jossa hommat hoidetaan hyvin. Pidän myös siitä, että täällä otetaan erinoimaisesti huomioon työntekijät ja heidän etuudet. ”

–Admiro, hitsaaja

"Pidän erityisesti siitä, että täällä on hyvät etenemis- ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Yritys on tukeva ja kannustava, jos jollakin tavalla haluaa itseään kouluttaa eteenpäin tai on kiinnostunut haastavammista työtehtävistä. Unohtamatta mahdollisuutta joustavaan työaikaan ja kannustaviin työkavereihin. Voi rohkeasti olla oma itsensä."

– Anna-Kaisa, työnjohtaja

Avoimet työpaikat


Täältä löydät tällä hetkellä avoimena olevat haut tai voit jättää avoimen hakemuksen.
”Koko Metos on tosi lämminhenkinen paikka, sellainen toinen koti."
-Sanna Lisko, huollon palvelupäällikkö, Oulu