Metos Huolto pitää ammattikeittiösi toimintakunnossa

Metos Huolto auttaa kaikissa huoltotarpeissa ympäri Suomen. Tavoitteena on varmistaa, että ammattikeittiösi toimii ilman käyttökatkoksia ja siellä olevat laitteet kestävät koko niiden elinkaarensa ajan.

Ammattikeittiölaitteet hankitaan monien vuosien, jopa vuosikymmenten käyttöä varten. Tämän vuoksi toimivat huoltopalvelut ovat yksi tärkeimmistä päätöksentekokriteereistä. Pätevällä ja säännöllisellä ammattikeittiöhuollolla varmistetaan, että laite toimii oikein, eikä mikään kuluma tai kertymä lisää laitteen kulutusta. Säännöllisellä huollolla saavutetaan myös säästöjä laitteiden energian- ja vedenkulutuksessa. Huolto ja varaosien hyvä saatavuus pidentävät laitteen elinkaarta ja pienentävät ympäristökuormaa, joka aiheutuu uusien laitteiden valmistuksessa. Tärkein tavoite on varmistaa ammattikeittiön toiminnan jatkuvuus.

Metoksen huollon kautta saat käyttöösi parhaat asiantuntijat. Ammattitaitoiset huoltoasentajat ovat huoltopalvelumme ydin.

 

Huollon tilaaminen ja palvelukeskus

Yhteyden saaminen huoltoon on tehty sinulle helpoksi. Käytössäsi on valtakunnallinen puhelinnumero 020 300 300, johon voit soittaa paikallispuhelun hinnalla milloin vain. Puhelu ohjautuu Metoksen huollon palvelukeskukseen, jossa asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua huoltotilauksen tekemisessä sekä muissa huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Huollon numero päivystää ympäri vuorokauden.

Voit tilata huollon myös tilauslomakkeella tai sähköpostitse metoshuolto@metos.fi.

Tilaa Metos-huolto

Pidämme huolta keittiöstäsi. 
Tilaa huolto täyttämällä lomake tai
soittamalla huollon palvelukeskukseen, p. 020 300 300.
Lähetä sähköpostia
Tilaa huolto lomakkeella

Paikallinen palvelutiimi tukenasi kaikkialla Suomessa

Olemme lähelläsi kaikkialla Suomessa. Valtakunnallisen huoltoverkostomme tavoitteena on palvella mahdollisimman joustavasti ja sujuvasti, alueesta ja paikkakunnasta riippumatta.

Siksi meillä on Suomessa yhdeksän palvelualuetta, 23 huoltopistettä, 18 valtuutettua huoltoliikettä ja yli 100 koulutettua ja osaavaa huoltoasentajaa. Paikallinen palvelu ja ammattikeittiölaitteisiin erikoistuminen ovat Metos-huollon tukipilareita. Kattava omien huoltopisteiden palveluverkosto ja huoltoasentajien vankka ammattitaito takaavat sen, että saatte nopeaa palvelua ettekä joudu maksamaan turhasta. Omien resurssien täydentäjänä käytämme valikoituja huoltoliikkeitä, jotka toimivat Metoksen työnjohdon alla asetettujen edellytysten ja vaatimusten mukaisesti. Metoksen paikallinen palvelupäällikkö vastaa alueen asiakaskontakteista ja huoltoresurssien ohjaamisesta.

Varaosien saannin turvaamiseksi jokaisella seitsemällä palvelualueella on laitekantaan suhteutettu paikallisvarasto. Lisäksi jokaisella huoltoasentajalla on autossaan useimmin tarvittavien varaosien varasto. Mittava, yli 15 000 varaosan keskusvarasto sijaitsee Keravalla. Nopea kuljetus takaa saatavuuden mihin tahansa Suomessa seuraavaksi arkipäiväksi.

”Laitteet on hankittu tuottamaan, ja parhaiten se sujuu pitämällä huolta niiden toimivuudesta.”
-Timo Lehikoinen, huollon palvelupäällikkö 

Määräaikaishuolto ja korjaava huolto

Metos Huolto ei ainoastaan korjaa ammattikeittiölaitteita, vaan pitää myös huolen siitä, että ammattikeittiölaitteita huolletaan jo takuuaikana. Määräaikaishuolto tarkoittaa sitä, että laitteita huolletaan ennakoivasti. Tällä varmistetaan, että ne toimivat sujuvasti keittiön jokapäiväisessä arjessa. Määräaikaishuolto ei täysin poista korjaavan huollon tarvetta, mutta vähentää sitä merkittävästi ja pitää laitteet hyvässä kunnossa. 

Määräaikaishuolto pitää keittiösi pyörimässä. Se tuo varmuutta ja hallittavuutta keittiösi ylläpitokustannuksiin ja vähentää odottamattomia tuotantokatkoksia, joista aiheutuu myös seurannaiskustannuksia. Määräaikaishuolto mahdollistaa myös laitteen todellisten ylläpitokustannusten seuraamisen ja määrää kustannusten pohjalta optimaalisen vaihtoajan.

Huollon tarkoitus on olla ennaltaehkäisevää – keittiösi laitekanta tarkistetaan ajastetusti, jonka yhteydessä käymme läpi laitteiden toiminnan ja vaihdamme kuluneet ja huoltoa vaativat osat. Lisäksi tunnistamme keittiösi kriittiset laitteet ja sovimme ennalta laaditun aikataulun huoltoja varten. Huoltoväli määräytyy laitteiden käytön mukaan sekä vaihtelee laitteiden välillä. 

Huoltotunnus on avain laitteen tietoihin 

Laitteisiin liimattavien huoltotunnusten avulla tiedetään laitteen merkki, malli ja tyyppi, alkuperäinen sarjanumero, valmistusaika, asennusaika, takuun kesto sekä huolto- ja korjaushistoria, kuten määräaikaishuollot ja kustannukset. Laiterekisteri asetetaan aina helposti näkyvällä olevaan osaan, jotta laitteen tietojen haku olisi mahdollisimman helppoa. Tämä auttaa sinua saamaan täsmällistä ja nopeaa palvelua. Rekisteriä ylläpidetään jatkuvasti ja uusien toimitusten yhteydessä rekisteri päivitetään. Laitteen tiedot pysyvät huoltorekisterissä 10 vuotta. 

Jokaisen suorittamamme huoltotoimenpiteen tekninen raportti ja kustannukset kirjautuvat tietojärjestelmäämme. Laitekohtainen huoltohistoria ja kustannusseuranta voidaan poimia helposti esimerkiksi vuosittain järjestettävän seurantapalaverin pohjatiedoksi.

Asiantuntijamme palveluksessasi

Pasi Iljo

Pasi Iljo

huollon myyntipäällikkö
020 300 300
pasi.iljo@metos.fi

Timo Lehikoinen

Timo Lehikoinen

huollon palvelupäällikkö ja huoltosopimukset
020 300 300
timo.lehikoinen@metos.fi

Jukka Sipiläinen

Jukka Sipiläinen

huollon palvelupäällikkö
020 300 300
jukka.sipilainen@metos.fi

Armi Simonen

Armi Simonen

huollon palvelupäällikkö
020 300 300
armi.simonen@metos.fi

Kari Koukku

Kari Koukku

huollon palvelupäällikkö
020 300 300
kari.koukku@metos.fi

Tini Lucas

Tini Lucas

huollon palvelupäällikkö
020 300 300
tini.lucas@metos.fi

Tuomas Helimäki

Tuomas Helimäki

huollon palvelupäällikkö
020 300 300
tuomas.helimaki@metos.fi

Sanna Lisko

Sanna Lisko

huollon palvelupäällikkö
020 300 300
sanna.lisko@metos.fi

Huollon laatu

Meille on tärkeää, että saat laadukasta huoltopalvelua. Ammattikeittiölaitteiden korjauspalvelun tärkein laatutekijä on palvelunopeus sekä tekninen tuki, koulutus, ja luotettavat toimittajat. Metoksen huollon tavoite on hoitaa huoltopyynnöt kerralla kuntoon. Tähän tavoitteeseen päästäkseen säilytämme alueellisesti laitekantaan suhteutettuna varaosavarastoa toimipisteissämme sekä koulutamme huoltoasentajia vuosittain koulutuskeskuksessa Keravalla. 
”Lähtökohtaisesti määräaikaishuoltaminen tulee edullisemmaksi kuin hätäkorjaukset.”
-Sanna Lisko, huollon palvelupäällikkö, Oulu