Kumppanisi ammattikeittiön koko elinkaaren ajan 

Haluamme tukea ammattikeittiöiden tehokasta ja kestävää toimintaa sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme.

Ammattikeittiölaitteiden elinkaaripalvelumme ovat kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka kattaa suunnittelun ja laitteiden valinnan, asennuksen, koulutuksen, huollon sekä kierrätyksen. Palveluidemme avulla ammattikeittiö pyörii sujuvasti, kestävästi ja varmasti. 

Suunnittelu – Luomme yhdessä kestävän keittiön

Toimiva ja tehokas ammattikeittiökokonaisuus on enemmän kuin laitteidensa summa. Suunnittelupalvelumme avulla varmistat, että saat tehokkaan, toimivan ja pitkäikäisen ammattikeittiön, jossa jokapäiväinen työskentely on sujuvaa.

Ammattikeittiön suunnittelu on ensimmäinen askel kohti onnistunutta lopputulosta. Asiantunteva suunnittelutiimimme kuuntelee tarpeitanne tarkkaan ja luo keittiöratkaisuja, jotka optimoivat tilan tehokkaasti sekä huomioivat toiminnallisuuden ja ergonomian. Olipa kyseessä uuden keittiön rakentaminen tai nykyisen päivittäminen, tarjoamme suunnittelupalvelun, joka asettaa pohjan laadukkaalle lopputulokselle.

Investoinnin kannattavuus määräytyy harvoin yksittäisten laitteiden hinnalla – laitevalinnoilla vaikutetaan nimittäin esimerkiksi tarvittavan henkilökunnan määrään. Keittiösuunnittelupalvelumme tekee suunnitelmat ammattikeittiön prosesseista ja toiminnallisuuksista sekä tehokkaan keittiön näkökulmasta, huomioiden esimerkiksi myös laitteiden monikäyttöisyyden sekä keittiön sisäisen ja ulkoisen logistiikan.

Suunnittelu

Keittiösuunnittelumme palvelee sekä uudis- että saneerauskohteissa. 

Lue lisää

Oikeat laitteet juuri sinun keittiöösi 

Jotta keittiösi toimisi optimaalisesti, tarvitset juuri omaan keittiöösi sopivat laitteet, joiden valinnassa huomioidaan esimerkiksi tarvittava kapasiteetti ja tarvittavat toiminnot. Asiantevat myyjämme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun keittiöösi sopivat laitteet. Metos Centerissä voit asiantuntijamyyjämme opastuksella tutustua laitenäyttelyssä olevien laitteiden toimintoihin ja uusimpiin laiteuutuuksiin. Metos Center on paikka, jossa voit inspiroitua! 

Suunnitelmasta saumattomasti keittiöksi

Kun olemme suunnitelleet ammattikeittiösi, alkaa sen rakennusprojekti. Oli kyseessä millainen keittiöprojekti tahansa, haluamme, että saat käyttöösi tehokkaan ja toimivan keittiön vaivattomasti ja ilman viivästyksiä.

Projektipalvelumme toimii kaikkialla Suomessa. Paikallinen projektipäällikkö on yhteistyökumppanisi, joka varmistaa hankkeen etenemisen aikataulun sopimuksen mukaisesti sekä raportoi siitä sovitulle taholle. Nimeämämme yhteyshenkilöt vastaavat työn etenemisestä ja huolehtivat toimituksista, aikataulutuksesta ja asennuksista. 
Kokonaisvaltainen ammattikeittiöratkaisu vaatii tarkan asennuksen. Ammattitaitoinen asennustiimimme huolehtii siitä, että kaikki laitteet ja järjestelmät asennetaan paikoilleen suunnitellusti ja ne toimivat saumattomasti yhteen. Näin keittiönne on käyttövalmis sovitusti.
Kun keittiösi on asennettu, se koekäytetään. Näin varmistamme, että kaikki toimii. 

Projektit

Onko ammattikeittiön rakennusprojekti sinulle ajankohtainen? 

Lue lisää

Koulutus – Kaikki irti parhaista laitteista

Monipuoliset laitteemme avaavat uusia mahdollisuuksia laadukkaaseen ja taloudellisesti tehokkaaseen ammattikeittiötyöskentelyyn. Jotta tämä toteutuisi käytännössä, avainasemassa on henkilöstön osaaminen. Koulutuspalvelumme tehtävä on varmistaa, että saatte täyden hyödyn hankkimistanne laitteista.

Lähtökohtaisesti ammattikeittiölaitteet ovat pitkäikäisiä, joten laitteiden toimintoja kannattaa opetella hyödyntämään, jotta ne palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Laitteiden monipuolinen käyttö edesauttaa prosessien tehostumista, mikä vapauttaa parhaimmillaan henkilöstön aikaa muuhun keittiötyöhön. 

Koulutus

Koulutuspalvelumme tehtävänä on varmistaa, että saatte täyden hyödyn hankkimistanne laitteista. 

Lue lisää

Huolto – Huolehdimme keittiöstänne pitkälle tulevaisuuteen

Ammattikeittiölaitteet hankitaan monien vuosien, jopa vuosikymmenten käyttöä varten, joten toimivat huoltopalvelut ovat yksi tärkeimmistä päätöksentekokriteereistä. Pätevällä ja säännöllisellä ammattikeittiöhuollolla varmistamme, että laite toimii oikein eikä mikään kuluma tai kertymä lisää laitteen kulutusta. 

Ammattikeittiön laitteet ja järjestelmät vaativat säännöllistä huoltoa toimiakseen optimaalisesti. Määräaikaishuolto pidentää keittiösi ja siellä olevien yksittäisten laitteiden elinikää. Sen lisäksi määräaikaishuolto tuo varmuutta ja hallittavuutta keittiösi ylläpitokustannuksiin ja vähentää odottamattomia tuotantokatkoksia, joista puolestaan aiheutuu seurannaiskustannuksia. Säännöllisellä huollolla saavutat säästöjä myös energian- ja vedenkulutuksessa. 

Huolto

Huoltomme auttaa ympäri Suomen, kaikissa huoltotarpeissa. 

Lue lisää

Varaosat ovat avain laitteen pitkään elinkaareen

Hyvä varaosien saatavuus ja säännöllinen huoltaminen ovat avainasemassa sekä laitteen eliniän pidentämisessä että ympäristökuorman vähentämisessä. Siksi varaosien hyvä saatavuus on myös kestävyyden näkökulmasta kriittisen tärkeää.
 
Jokaisella seitsemällä palvelualueellamme on oma paikallisvarasto, joka on optimoitu suhteessa alueen laitekantaan. Huoltoasentajamme eivät lähde matkaan tyhjin käsin, sillä jokaisesta heidän huoltoautostaan löytyy aina yleisimmin tarvittavat varaosat. Mittavampi varaosien keskusvarastomme sijaitsee Keravalla, jonka avulla varmistamme nopean toimituksen minne tahansa Suomessa – jopa seuraavaksi arkipäiväksi.
 
Käytämme vain alkuperäisiä varaosia, jotka takaavat laitteen moitteettoman toiminnan. Sitoudumme toimittamaan varaosia kaikkiin toimittamiimme tuotteisiin vähintään 10 vuoden ajan niiden valmistuksesta.

Varaosat

Käytämme vain alkuperäisiä varaosia. 

Tilaa varaosia - ota yhteyttä

Teknisen tuen keskus valvoo laiteturvallisuutta

Oma Technical Support Centerimme tarkastaa laitteet äärimmäisellä tarkkuudella ja tekee niille yksityiskohtaiset tekniset testaukset, joissa selvitetään laitteiden käyttöturvallisuus ja kapasiteetti. Käyttöturvallisuustestauksessa selvitetään esimerkiksi sähköteknistä ja mekaanista käyttöturvallisuutta. Kapsiteettitestauksessa tarkistetaan todelliset kulutustiedot ja varmistetaan, että laite pystyy siihen kapasiteettiin, mikä siinä on kerrottu. Testauksista tehdään tarkastuspöytäkirjat, jotka käydään läpi toimittajan kanssa. Koko testausprosessi voi toisinaan olla ajallisesti hyvinkin pitkä, ennen kuin tuote lopulta hyväksytään Metoksen valikoimaan.

Laitevalikoima

Metoksen tuote käy läpi tarkan kontrollin.

Lue lisää

Kierrätyspalvelullamme luovut elinkaaren päässä olevista laitteista ekologisesti 

Tarjoamme myös kierrätyspalvelun, joiden avulla voitte luopua vanhoista laitteistanne ekologisesti kestävällä tavalla. Kierrätys on osa sitoutumistamme kestävään toimintaan ja auttaa vähentämään jalanjälkeämme ympäristössä. Laitteissa käytetyt raaka-aineet uusiokäytetään.