Metos on johtava ammattikeittiöratkaisujen toimittaja ja alan edelläkävijä

Autamme ammattikeittiöitä menestymään


Metos on Pohjoismaiden johtava ammattikeittiö- ja jakelulaitteiden sekä ruostumattomien teräskalusteiden valmistaja ja toimittaja sekä alan asiantuntija. Olemme tehneet töitä ammattikeittiöiden kehittämiseksi sekä niiden tehokkuuden ja menestyksen parantamiseksi jo sadan vuoden ajan.
 

Kitchen intelligence


Metoksen tuotenimeen yhdistetty ”Kitchen Intelligence” kertoo tavoitteestamme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä. Autamme asiakkaitamme osaamisellamme koko ammattikeittiön tai yksittäisen laitteen elinkaaren ajan.  Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme.

”Vahva yhteistyö asiakkaidemme kanssa on sydämeni asia. Odotan innolla Metos-konsernin liiketoiminnan kehittämistä yhdessä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja Metoksen henkilöstön kanssa. Kehitämme laitteitamme ja palvelujamme koko ajan, jotta ne mahdollistavat asiakkaidemme menestyksen nyt ja tulevaisuudessa.”

- Sami Kuparinen, toimitusjohtaja

Arvot ohjaavat toimintaamme

Osaaminen, asiakaslähtöisyys ja jatkuvuus ovat asiakkaidemme näkökulmasta valitut arvot, jotka tekevät yhteistyöstä kanssamme merkityksellisen ja luotettavan. Näiden kautta takaamme, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen avun ja tuen liiketoimintansa kehittämiseen.

Osaaminen 

Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti ammattikeittiöiden koko ajan uudistuvaan tuoteteknologiaan. Osaamisellamme kehitämme ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Kehitämme myös omia prosessejamme, jotta voimme tarjota ratkaisumme entistä tuottavammin ja taloudellisemmin. 
Osaaminen heijastuu laajana tietotaitona ja ammattitaitoisena asiantuntemuksena, jonka tarjoamme asiakkaillemme. Meillä on syvällinen ymmärrys ammattikeittiöiden tarpeista, vaatimuksista ja trendeistä, ja pystymme tarjoamaan alan parhaita ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.  

Asiakaslähtöisyys 

Asiakaslähtöisyys ohjaa kaikkea toimintaamme. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja pyrimme täyttämään heidän tarpeensa parhaalla mahdollisella tavalla. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja varmistamme, että heidän tarpeensa ja tavoitteensa ovat keskiössä kaikessa tekemisessämme.
Kehitämme tuotteita ja palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Keräämme aktiivisesti asiakaspalautetta ja hyödynnämme sitä toiminnassamme.

Jatkuvuus 

Jatkuvuus on merkittävä arvo asiakkaidemme näkökulmasta. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että Metos on haluttu yhteistyökumppani. Haluamme rakentaa ja ylläpitää pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme ja olla heidän luotettava kumppaninsa myös tulevaisuudessa. 
Toimitamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ovat kokonaistaloudellisesti edullisia koko niiden elinkaaren ajan. Lisäksi tarjoamme jatkuvaa tukea ja huoltopalveluita varmistaaksemme, että asiakkaidemme laitteet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. 


Haluamme olla ammattikeittiöalan edelläkävijä ja vaikuttaja –
asiakkaidemme ykkösvalinta markkinoilla, joissa toimimme. 
Olemme maailman parhaiden patojen valmistaja. 
 

Kumppanisi ammattikeittiön koko elinkaaren ajan

Ammattikeittiölaitteiden elinkaaripalvelumme ovat kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka kattaa suunnittelun ja laitteiden valinnan, asennuksen, koulutuksen, huollon sekä kierrätyksen. Palveluidemme avulla ammattikeittiö pyörii sujuvasti, kestävästi ja varmasti. 

Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme
 

Monet keittiön toiminnan kannalta oleelliset asiat ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa. Ammattikeittiön suunnittelupalvelumme auttaa varmistamaan, että uudesta keittiöstä tulee toimiva, tehokas ja pitkäikäinen, ja työskentely siellä on sujuvaa ja ergonomista. Taustallamme on sekä pitkä kokemus alalta että uusin osaaminen ammattikeittiöiden tulevista trendeistä ja haasteista, joita ammattikeittiöt toiminnassaan kohtaavat. 

Kun suunnittelu ja oikeat laitevalinnat on tehty ja on aika aloittaa keittiön rakennusprojekti, projektipalvelumme auttaa varmistamaan, että keittiö rakentuu saumattomasti. Projektipalvelu on kiinteästi mukana ja huolehtii, että työmaan toivomat viime hetken muutoksetkin saadaan hoidettua siten, että projekti ei viivästy. Laitteiden asennus ja niiden koekäyttö kuuluu kokonaisuuteen.  

Koulutuspalvelumme varmistaa, että saat täyden hyödyn hankkimistanne laitteista. Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme. Projektitoimitukseen kuuluu laitteiden käyttökoulutus. Koulutussuunnitelma rakennetaan projektikohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Ammattikeittiön laitteet ja järjestelmät vaativat säännöllistä huoltoa toimiakseen optimaalisesti. Pätevällä ja säännöllisellä määräaikaishuollolla varmistamme, että laite toimii oikein, eikä mikään kuluma tai kertymä lisää laitteen kulutusta. Säännöllisellä huollolla saavutat säästöjä myös energian ja veden kulutuksessa. Huoltomme auttaa luonnollisesti myös silloin, jos laitteessasi ilmenee jokin vika. Huoltoverkostomme palvelee koko Suomessa, joten saat apua mahdollisimman joustavasti.

Koko Suomen kattava, asiantunteva myyntiverkostomme palvelee ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti yksittäisissä laitetarpeissa sekä pienemmissä ja suuremmissa keittiöprojekteissa. Yksittäisissä laitetilauksissa sinua auttaa myös ammattitaitoinen OnLine-palvelumme.

Myynti- ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Olemme läsnä paikallisesti juuri sinua varten!