Projektipalvelulla suunnitelmasta keittiöksi – vaivattomasti

Kun olemme suunnitelleet ammattikeittiösi, alkaa sen rakennusprojekti. Keittiötyömaa voi olla monenlainen – pieni tai suuri, uudiskohde tai saneerauskohde. Oli kyseessä millainen keittiöprojekti tahansa, haluamme, että saat käyttöösi tehokkaan ja toimivan keittiön vaivattomasti – jotta projektisi ei viivästyisi. Siksi annamme käyttöösi oman vahvan osaamisemme rakennusprojekteista. 

 

Projektipalvelun ansiosta saumatta suunnittelusta luovutukseen

Keittiöprojektissa on mukana monta osapuolta, joista kaikilla on eri rooli. Projektipalvelumme pitää huolta siitä, että tiedonkulku eri osapuolten välillä toimii ja työskentely on sujuvaa. Asiantuntijamme huolehtivat toimituksista, aikataulutuksesta ja laitteiden asennuksista. Varmistamme, että sekä toimitus että asentajat ovat paikalla sovittuina aikoina ja asennuksen aikataulu on sovitettu yhteen työmaan muiden toimintojen kanssa. Näin keittiöprojektissa saadaan kaikki kerralla kuntoon tehokkaasti ja varmasti. 

Projektipalvelu kuuluu mukaan kaikkiin Metokselta ostettuihin keittiöprojekteihin. 

Ota yhteyttä

Onko ammattikeittiön rakennusprojekti sinulle ajankohtainen? Metoksen projektipalvelu auttaa pitämään langat käsissä koko keittiöprojektin ajan.
Täytä yhteydenottolomake

Projektipalvelun työvaiheet

1 Projektin aloituspalaveri
Toimituksen sisältö käydään läpi kokonaisuudessaan ja varmistetaan, että kaikilla osapuolilla on käytössään tarvittavat tiedot.

2 Mitoitus ja erikoispiirustukset työn apuna
Tarkastamme mitoitukset aina etukäteen.  

3 Urakoitsijapalaveri 
Toimitusaikataulu tarkennetaan ja vahvistetaan työmaan kaikkien toimijoiden kanssa. Näin kaikilla on selkeä kuva projektin etenemisen aikatauluista ja vaiheista.

4 Tavaran toimitus
Tavara toimitetaan työmaalle ja asennetaan suunnitelman mukaisesti. Asennuksen suorittavat Metoksen omat asentajat tai huolella valittu yhteistyöverkostomme asentaja. Paikan päällä tehdään usein vielä viimeisiä viilauksia. Ammattitaitoisten asentajiemme avulla pienet viilaukset onnistuvat paikan päällä joustavasti, eikä projekteihin tule viivästyksiä.

5 Keittiön luovutus
Ennen lopullista luovutusta koekäytämme keittiön. Luovutuksessa saat käyttöösi laitteiden dokumentaation. Lopuksi asiantuntevat kouluttajamme antavat laitteille vielä käyttöopastuksen sovittuna ajankohtana.

6 Keittiön huoltaminen 
Pidämme huolta myös keittiösi toimintakunnosta. Muistathan huoltaa laitteesi ennakkoon, sillä näin vältyt käyttökatkoilta.

Projektipalvelu lukuina

Projektipalvelumme on lähelläsi paikallisesti

Metoksen projektipalvelu toimii kaikkialla Suomessa. Paikallinen projektipäällikkö on yhteistyökumppanisi, joka varmistaa hankkeen etenemisen aikataulun sopimuksen mukaisesti sekä raportoi siitä sovitulle taholle. Nimeämämme yhteyshenkilöt vastaavat työn etenemisestä ja huolehtivat toimituksista, aikataulutuksesta ja asennuksista. Mitoitukset tarkastetaan etukäteen. Kun keittiösi on asennettu, se koekäytetään. Näin varmistamme, että kaikki toimii. 

Luovutuksessa annamme käyttöösi laitteiden dokumentaation. Lisäksi kouluttajamme opastaa ammattikeittiön henkilökunnan laitteiden oikeaan käyttöön.
 

Alueelliset projektipäälliköt varmistavat, että keittiösi saadaan kerralla kuntoon 

Lauri Saarikoski

Lauri Saarikoski

projektipäällikkö
Uusimaa
020 439 4488
lauri.saarikoski@metos.fi

Mika Marttinen

Mika Marttinen

projektipäällikkö
Itä- ja Keski-Suomi
020 439 4146
mika.marttinen@metos.fi

Antero Salo

Antero Salo

projektipäällikkö
Länsi- ja Pohjois-Suomi
020 439 4631
antero.salo@metos.fi

”Toisinaan työmaalla joudutaan tekemään vielä viime hetken muutoksia asennukseen. Paikan päällä toimiessamme osaamme aidosti ottaa asiakkaan näkökulman huomioon ja ratkaista asiat paikan päällä siten, että kaikki toimii asiakkaan näkökulmasta hyvin eikä projekti viivästy pienten muutosten vuoksi.”
– Lauri Saarikoski, projektipäällikkö, Uusimaa

Asennuspalvelu saatavilla myös yksittäisille laitteille

Osan laitteistamme voit tilata verkkokaupasta asennuksen kanssa. Yksittäisen laitteen asennus hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, eli se sisältää kytkennät olemassa oleviin sähkö-, vesi- ja viemäröintipisteisiin.