Suurien tuotantomäärien keittiöt

Tuotantokeittiö on ammattikeittiö, joka on suunniteltu ja varusteltu suurten ruokamäärien valmistukseen. Käytössä on ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita ja menetelmät, jotka mahdollistavat suurten ruokamäärien tehokkaan ja nopean valmistuksen. 

On monia tapoja tehdä hyvää ruokaa. Tuotantotavan valinta riippuu aina keittiöstä ja sen asiakkaista. Tuotantotavan valinnassa tavoitteena on saada keittiö toimimaan mahdollisimman sujuvasti ja käyttää hankittuja laitteita tehokkaasti. Kehitämme parempia prosesseja tuotantokeittiöille, oli sitten valmistusmenetelmänä cook-serve, cook-chill, hot fill, kylmävalmistus tai sous-vide. Useimmiten toiminta onkin useamman tuotantotavan yhdistelmää, eikä puhtaasti yhtä tapaa. Prosessiosaamisemme avulla opit tuntemaan eri tuotantomenetelmien erityispiirteet ja saat parhaan hyödyn itsellesi eri tuotantotavoista.

Tuotantokeittiö saattaa valmistaa päivässä jopa tuhansia aterioita sekä omaan yksikköön että jakelukeittiöihin. Näitä tarpeita varten meiltä löytyy toimivia keittiöratkaisuja, jotka saat meiltä valmiiksi suunniteltuna valittuun tuotantotapaasi. Pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pystymme suunnittelemaan ratkaisuja, jotka ovat joustavia ja toiminnan kasvaessa myös laajennettavissa.

Keittiön käyttöasteen kasvaessa nousevat laitevalinnoissa tärkeimmiksi kriteereiksi monipuolisuus, tehokkuus, toimintavarmuus, alhaiset käyttökustannukset, laadukkuus ja käytön helppous. Meillä on valikoimassamme käyttöösi markkinoiden parhaat laitteet, jotka vastaavat näihin vaatimuksiin. Keskeisenä osana ovat padan ja yhdistelmäuunien ympärille rakennetut tuotantokonseptit. 

Artikkeleita tuotantokeittiöistä ja prosesseista 

Tehokkuutta suurten ruokamäärien sekoitukseen

Metos Cooking Solutions vie suurkeittiöosaamista Suomesta maailmalle

Ruoankuljetus on taitolaji

Kylmästi tehokas Porvoon keskuskeittiö

Kiljavan sairaala uudisti ammattikeittiölaitteensa huoltoleasing-sopimuksella

Keittiölaitteita ei ole pakko omistaa itse

Huoltoleasing tuo turvaa ja joustavuutta

Ammattikeittiölaitteet voi hankkia myös huoltoleasing-sopimuksella. Huoltoleasing-sopimus tuo turvaa ja joustavuutta, sillä laitteet pysyvät varmasti huollettuina ja toimivina. Huoltoleasing-sopimuksessa kuukausimaksu on aina kiinteä.

Metos Cooking Solutions

 Metos Cooking Solutions -myyntiyksikkö on keskittynyt suurkeittiöiden tuotantomenetelmien kehittämiseen.
Se palvelee sekä kansainvälisiä jälleenmyyjiä että paikallisia suuria tuotantokeittiöitä.  

Metos Proveno, Metos DiagoMix ja Metos DOS-2 NonStop -annostelu

Käteviä lisävarusteita keittiöön 

Soseutusvarustus

Helpota työtäsi ja paranna ergonomiaa! Valmista soseet ja keitot kätevästi kombipadassa soseutusvarustuksen avulla.

Lue lisää

Kaatotaso

Kaatotaso auttaa GN-astioihin tyhjentämisessä. Se pysyy vaakatasossa kallistuvan padan edessä.

Katso video

Diagomix

Diagomix-varustus padassa helpottaa ja nopeuttaa tuotteiden sekoittamista.

Katso video

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kun sinulla on tiedossa uusi keittiö, laitehankinta, toiminnan uudistus – tai haluat vain keskustella keittiösi prosesseista ja kehittämisestä.