Metos Centerissä voit testata, oppia ja inspiroitua

Metos Center on ammattikeittiöalan asiantuntijoiden kohtaamispaikka sekä Suomen laajin ammattikeittiölaitenäyttely. Se palvelee vuosittain tuhansia ammattikeittiöalan osaajia sekä Suomesta että ulkomailta. Kymmenien vuosien ajan Centerissä on järjestetty laitedemoja, testejä, koulutuksia, seminaareja sekä messuja. Centerin seinien sisällä asiakkaamme ovat kehittäneet konseptejaan ja reseptiikkaansa, sekä saaneet mahdollisuuden oman osaamisensa ja toimintansa kehittämiseen ja tehostamiseen. 

Metos Center on alan ammattilaisten kohtaamispaikka, joka sijaitsee päätoimipaikkamme yhteydessä Keravalla. Se on näyteikkuna alan innovaatioihin ja trendeihin sekä huippuluokan ammattikeittiölaitteisiin. Centerin tiloista löytyy satojen ammattikeittiölaitteiden lisäksi koekeittiöitä, auditorio, neuvotteluhuoneita sekä henkilöstöravintola Maku. 

Tule kokeilemaan

Tule kokemaan ja näkemään, kuinka laitteet ja prosessit toimivat – näin pystyt myös paremmin arvioimaan, mitä sinun kannattaa hankkia ammattikeittiöösi ja miksi.
Metos Center sijaitsee Keravalla Metoksen päätoimipaikan yhteydessä, osoitteessa Ahjonkaarre, Kerava. Centeriin kulku tapahtuu infon ovien kautta.

Yhteydenottolomake

Ammattikeittiöalan innovaatioita, uusia ratkaisuja ja osaamisen kehittämistä 

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Siksi tarjoamme tilaisuuden tulla Centeriin testaamaan ja kehittämään ruokatuotannon laiteratkaisuja ja prosesseja, raaka-aineita tai omia konseptejasi sekä täydentämään osaamistasi tai kouluttamaan henkilöstöäsi esimerkiksi energiatehokkaampaan ruokatuotantoon.

Metos Center on alan ammattilaisten kohtaamispaikka.   
Metos Messut, 2022

 Alan asiantuntijat käytössäsi Metos Centerissä

Centerissä järjestettävissä käyttökoulutuksissa paneudutaan syvällisesti laitteiden omaisuuksiin sekä niiden tehokkaaseen, turvalliseen ja esimerkiksi energiaa säästävään käyttöön. Käytettävissäsi on keittiömestarimme lisäksi asiantuntevat kouluttajamme, jotka voivat opastaa sinut ja henkilökuntasi esimerkiksi laitteiden automatiikan hyödyntämiseen. 
Huomioithan, että kouluttajiemme pitämät asiakkaille räätälöidyt koulutukset ovat maksullisia. Kaikista koulutuksista tulee aina sopia erikseen.

Metos Centerin laitenäyttely 

Centeristä löydät laitenäyttelymme, jossa on esillä osa kattavasta laitevalikoimastamme ja alan uusia innovaatioita sekä kehittämiämme ratkaisuja. Esillä on runsas määrä laitteita – sekä uusia innovaatioita että ammattikeittiöiden kestosuosikkeja. Haluatko tulla tutustumaan? Ota yhteyttä oman alueesi aluepäällikköön tai avainasiakaspäällikköön.

Ravintola Maku

Metos Centerin Ravintola Maku on ylellinen henkilöstöravintola. Ravintolassa tarjoillaan ensiluokkaisia aterioita, ja se toimii samalla myös näyteympäristönä. Maku on usein testikenttä uusille ratkaisuille ja se mahdollistaa laitteiden ja välineiden kokeilemisen aidossa keittiöympäristössä.

Auditorio ja neuvotteluhuoneet

Centerin alakerrassa sijaitsee auditorio, joka soveltuu 70 henkilölle koulutustapahtumiin ja seminaareihin. Centeristä löytyy myös kokoustilaa. Neuvottelutiloihin mahtuu kokoustilasta riippuen noin 10–40 henkilöä. Jos haluat pitää kokouksen tiloissamme, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Metos Centerin koekeittiöt

Metos Centerissä on käytössäsi kaksi koekeittiötä, Demo ja Koekeittiö, jonka lisäksi avoimessa näyttelytilassa on useita demopisteitä. Käytössäsi on myös yhdistetty koekeittiö ja neuvotteluhuone Major. 

Demon laitekannassa on vakiona muun muassa Euroopan laadukkain elävän tulen pizzauuni Metos Marana, Metoksen huippulaadukkaat iCombi-yhdistelmäuunit sekä iVario-kontaktikypsennyslaite. Tarpeesi mukaan Demoon voidaan siirtää koekäytettäväksesi haluamiasi laitteita. Avoimesta näyttelytilasta löydät puolestaan muun muassa sushikonseptin, street food-konseptin ja pizzakonseptin esittelypisteen, painerasvakeittimen, Proveno-padat, kahvin ja jäätelön valmistuksen laitteet sekä drinkkibaaripisteen. Osa näistä on yhdistettävissä omavalvontajärjestelmään, joka on myös esillä Centerissä. 

Koekeittiössä on käytössä tällä hetkellä Proveno-patojamme, ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden testata erilaisia ruokatuotannon prosesseja sekä mahdollisuuden niiden kehittämiseen ja tehostamiseen. 

Pystymme muuttamaan testikeittiöidemme varustusta sinun tarpeesi mukaan, jolloin saat käyttöösi omien konseptiesi ja laiteratkaisujesi mukaisen testiympäristön.

”Metos Center tarjoaa erinomaiset puitteet uusimpaan laiteteknologiaan tutustumiseen.  Kaiken keskiössä on kuitenkin aina asiakas sekä maistuva ja elämyksellinen ruoka.”
– Olli Vuori, myyntipäällikkö

Metos Outlet – myymälä

Centerin lisäksi löydät päätoimipaikkamme yhteydestä Outlet-myymälän, joka on auki pääsääntöisesti arkisin klo 8.00–15.30 poikkeukset lukuun ottamatta.
Outletin kautta myydään messuilta, näyttelyistä ja muista tapahtumista palautuneita uuden veroisia laitteita ja kalusteita. Valikoima kiertää nopeasti, joten valikoima vaihtelee päivittäin. Myyntiin tulevat laitteet ovat pääosin lähes käyttämättömiä, tekniikaltaan virheettömiä ja edullisen hintansa vuoksi hyvin kysyttyjä. Oikeaan aikaan saapunut voi tehdä todellisia löytöjä! Erona uusiin laitteisiin on se, että niille annetaan toimintatakuu normaalin 12 kuukauden käyttötakuun sijaan.

Tarkista ennen saapumistasi, että Outlet on auki. Aukioloajat poikkeuksineen löydät Outletin sivuilta. Verkkokaupasta löydät myös Outletissa myynnissä olevat laitteet. 

Tule tutustumaan ja hyödyntämään tilojamme!