Metos – autamme ammattikeittiöitä menestymään

Kestävät ja laadukkaat laiteratkaisut sekä koko elinkaaren kattavat palvelut ammattikeittiöihin. Oli sitten kyseessä ravintolan, kahvilan, henkilöstöravintolan keittiö tai tuotantokeittiö, keskuskeittiö tai suurkeittiö – autamme niin pieniä kuin suuriakin ammattikeittiöitä menestymään. 

Yhdistä kestävät ammattikeittiölaitteet ja optimoidut ammattikeittiön prosessit yhdeksi tehokkaaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi. Avullamme ammattikeittiöt ovat yhdistelmä tehokkuutta ja hyvinvointia, jolloin keittiöammattilaisten työympäristö on toimiva ja käyttäjälle miellyttävä kokonaisuus.

Metos - Kitchen intelligence 

Metos on kehittänyt ammattikeittiöitä ja niiden tehokkuutta sekä auttanut ammattikeittiöitä jo sadan vuoden ajan. Metoksen tuotenimeen yhdistetty ”Kitchen Intelligence” kertoo tavoitteestamme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä. Autamme asiakkaitamme osaamisellamme koko ammattikeittiön tai yksittäisen laitteen elinkaaren ajan. Kaiken toimintamme tarkoitus on auttaa asiakkaitamme menestymään. 

Verkkokauppa

Tilaa laadukkaat laitteet ammattikeittiöösi nopeasti suoraan verkkokaupasta! Löydät verkkokaupasta valikoimamme, viimeisimmät tuotteet sekä voimassa olevat hinnat. Tutustu myös edullisiin Outlet-tuotteisiin.
Verkkokauppaan

Palvelumme

Palvelumme tukevat ammattikeittiöiden tehokasta ja kestävää toimintaa sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme.
Lue lisää

Tuotepoiminnat verkkokaupasta

Listahinta 1 856,00 € Kampanjahinta 1 302,00 €

Listahinta 533,00 € Kampanjahinta 392,00 €

Listahinta 1 735,00 € Kampanjahinta 1 180,00 €

Listahinta 864,00 € Kampanjahinta 637,00 €

Listahinta 12 713,00 € Kampanjahinta 9 557,00 €

Listahinta 404,00 € Kampanjahinta 343,00 €

Huolto

Pidämme huolta keittiöstäsi.
Tilaa huolto täyttämällä lomake tai soittamalla aina auki olevaan huollon palvelukeskukseen p. 020 300 300 (pvm/mpm).
Lue lisää
Tilaa huolto

Pinnalla nyt

Blogi: Astianpesu - keittiön keuhkot

Wihuri Metro-tukun upea Konepajan tukku huokuu valoa - Metos toteutti tiloihin demokeittiön

Uusi Robusto tarjoaa ajattomia, modernilla twistillä nykypäivään istutettuja makuja

Moderni ammattikeittiö on vastuullinen ja joustava

Vastuullisuus on keskeinen osa liiketoimintastrategiaamme – tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia, kestäviä ja koko elinkaaren kattavia tuotteita ja palveluita, joiden taustalla toimii jatkuva kehitys kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. Kehitämme toimintaamme ja elinkaaren aikaisia palveluitamme niin, että omamme sekä asiakkaidemme ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet. Asiakkaan tarpeet ovat aina palvelumme lähtökohta. Tuotemerkkimme pitää sisällään lupauksen siitä, että olemme asiakkaidemme tukena kaikissa keittiön elinkaaren vaiheissa.

Tutustu meihin

Töissä Metoksella

Millainen Metos on työnantajana? Työllistämme Suomessa noin 350 ammattilaista. Työntekijämme kertovat, millaista Metoksella työskentely on.

Lue lisää

Vastuullisuus

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia, kestäviä ja koko elinkaaren kattavia tuotteita ja palveluita, joiden taustalla toimii jatkuva kehitys kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Lue lisää

Paikallinen ja kansainvälinen

Olemme sekä paikallinen että kansainvälinen. Asiantuntijaverkostomme kattaa koko Suomen ja palvelemme sinua paikallisesti kautta maan.

Lue lisää

Koko elinkaaren kattavaa palvelua ammattikeittiöille

Olemme kumppanisi ammattikeittiön koko elinkaaren ajan. Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme. Palvelumme on suunniteltu tästä näkökulmasta. Palveluvalikoimamme kattaa juuri sinun keittiöösi sopivien laitteiden valinnan, niiden asennuksen, käyttökoulutuksen, määräaikaishuollon ja korjaavan huollon, sekä laitteen saavuttua sen elinkaarensa päähän, sen kierrätyksen. Palveluidemme avulla ammattikeittiösi pyörii sujuvasti, kestävästi ja varmasti. 

”Meidän täytyy auttaa asiakkaitamme onnistumaan ympäristön asettamissa haasteissa.”
- Sami Kuparinen, toimitusjohtaja

 Metos OnLine -myynti

Yksittäiset laitteet voit tilata verkkokaupan lisäksi OnLine-myynnistämme, jossa sinua palvelevat osaavat myyntiasiantuntijamme. OnLine-myynti auttaa tuotteita koskevissa kysymyksissä numerossa 020 300 900 sekä sähköpostitse osoitteessa tilaukset@metos.fi.