Pinnalla nyt

Uusi Robusto tarjoaa ajattomia, modernilla twistillä nykypäivään istutettuja makuja

Bistro Dagmar – lempiruokia ja rentoa fiilistä

Hyvällä keittiösuunnittelulla tehokkuutta ja sujuvuutta ammattikeittiön arkeen

Huolla ammattikeittiölaitteet säännöllisesti – säästät rahaa ja ympäristöä

Metos Viron myyntijohtaja sai tunnustuksen Viron puolustusministeriöltä

Keittiömestari Hans Välimäki on luottanut Metoksen ammattikeittiöratkaisuihin koko uransa ajan

Luoto – urbaani kohtaamispaikka ja helmi Kallaveden rannalla

Metos mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa viidettä kertaa

Määräaikaishuollolla on tärkeä tehtävä: varmistaa ammattikeittiön toiminnan jatkuvuus

Metoksen oma tuotanto ja tuotekehitys perustuvat asiakkaiden kuunteluun

Metoksen ammattikeittiösuunnittelu yhdistää kokemuksen ja näkemyksen

Metos näkijänä ja tekijänä maamme kouluruokailun ensiaskeleilla

Ruoankuljetus on taitolaji

Sosekeitot kätevästi ja nopeasti kombipadalla

Tuotevalikoimamme laajeni – esittelyssä Metos by Merrychef

Intohimoa, huippuosaamista ja puhtaita raaka-aineita

Tehokkuutta suurten ruokamäärien sekoitukseen

Metos Cooking Solutions vie suurkeittiöosaamista Suomesta maailmalle

”Huoltomies oli todella ammattimies, kiitos!” – Kehitämme huoltopalveluamme asiakaspalautteen avulla

Metoksen koulutuspalvelu tarjoaa ammattikeittiölle työkaluja ja uusia näkökulmia

Avainasiakaspäällikkö Petteri Honkanen: ”Ensimmäiseksi mitattiin ovi pizzauunia varten”

Näyttää 1 mihin 21 jostakin 39