Metos Messut - Metos FI
-
Esikäsittely
-
Ruoanvalmistus
- Ruoanvalmistus Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Keittopadat
- Hot Fill -pumput
- Sous Vide -altaat
- Painekeittokaapit
- Uunit
- Liedet
- Paistinpannut
- iVario
- Pizzalaitteet ja pizzatarvikkeet
- Ravintolalaitesarjat
- Parilat
- Grillit
- Rasvakeittimet
- Salamanterit ja paahtimet
- Pastakeittimet
- Sushi-laitteet
- Höyrystimet ja hauteet
- Sirkulaattorit
-
GN-astiat ja pellit
-
Ruoanjakelu ja ruoankuljetus
-
Tarjoilulaitteet ja työtasot
- Tarjoilulaitteet ja työtasot Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Buffet-sarjat
- Lämpövetolaatikostot
- Lämpöhauteet
- Lämpöpöydät
- Lämpökaapit
- Kylmäaltaat
- Kylmäkaapit
- Kylmävetolaatikostot
- Kylmätyöpöydät
- Pizzatyöpöydät
- Neutraalikaapit
- Lautasjakelimet
- Vesijakelimet
- GN-jakajat altaisiin ja vetolaatikoihin
- Lämpölamput ja lämpösäteilijät
-
Tarjoilun pienlaitteet
-
Lasikot ja myyntikalusteet
-
Kahvilaitteet
-
Baarilaitteet ja baarikalusteet
-
Jään ja jäätelön valmistus / gelato
-
Kylmäsäilytys ja jäähdytys
- Kylmäsäilytys ja jäähdytys Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Jääkaapit
- Pakastekaapit
- Kylmähuoneet
- Pakastehuoneet
- Jäähdytyskaapit ja pakastuskaapit
- Pikajäähdytyskaapit ja pikapakastuskaapit
- Pikajäähdytyshuoneet ja pikapakastushuoneet
- Kylmävetolaatikostot ja pöytämalliset kylmäkaapit
- Kylmäaltaat
- Monitoimikaapit
-
Astianpesu
-
Astianpesun tarvikkeet ja kalusteet
- Astianpesun tarvikkeet ja kalusteet Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Astianpesukorit
- Ruokailuvälinelokerikot
- Pöydänaluskoneiden kalusteet
- Kupukoneiden kalusteet
- Esipesukoneiden kalusteet
- Patapesukoneiden kalusteet
- Korikuljetinkoneiden kalusteet ja radat
- Astianpesuosaston lajitteluyksiköt
- Esipesusuihkut
- Lattiapesurit
- Höyrypesurit ja painepesurit
-
Vedensuodattimet
-
Keittiökalusteet
-
Vaunut
- Vaunut Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Tasovaunut
- Tarjoiluvaunut
- Hyllyvaunut
- GN-johdevaunut
- Korivaunut
- Jakelinvaunut
- Osastotarjoiluvaunut
- Patatarvikevaunut
- Tarjotinvaunut ja ruokailuvälinevaunut
- Monitoimivaunu
- Lavavaunut
- Allasvaunut
- Biojätevaunut ja jätevaunut
- Tarjotinpalautusvaunut
- Palautusvaunut
- Lautaskasettivaunut
- Jauhovaunut ja maustevaunut
- Vihannesten huuhteluvaunut
- Välitystuotevaunut
- Vaunut kuljetuslaatikoille
- Nostovaunu
- Pyykkivaunut
-
Pesulalaitteet
-
Outlet
- Outlet Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Esikäsittely outlet
- Ruoanvalmistus outlet
- Ruoanjakelu ja ruoankuljetus outlet
- Tarjoilulaitteet ja työtasot outlet
- Lasikot ja myyntikalusteet outlet
- Kahvilaitteet outlet
- Baarilaitteet ja baarikalusteet outlet
- Kylmäsäilytys ja jäähdytys outlet
- Astianpesu outlet
- Keittiökalusteet outlet
- Kaikki outlet-tuotteet
-
Esikäsittely
-
Ruoanvalmistus
- Ruoanvalmistus Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Keittopadat
- Hot Fill -pumput
- Sous Vide -altaat
- Painekeittokaapit
- Uunit
- Liedet
- Paistinpannut
- iVario
- Pizzalaitteet ja pizzatarvikkeet
- Ravintolalaitesarjat
- Parilat
- Grillit
- Rasvakeittimet
- Salamanterit ja paahtimet
- Pastakeittimet
- Sushi-laitteet
- Höyrystimet ja hauteet
- Sirkulaattorit
-
GN-astiat ja pellit
-
Ruoanjakelu ja ruoankuljetus
-
Tarjoilulaitteet ja työtasot
- Tarjoilulaitteet ja työtasot Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Buffet-sarjat
- Lämpövetolaatikostot
- Lämpöhauteet
- Lämpöpöydät
- Lämpökaapit
- Kylmäaltaat
- Kylmäkaapit
- Kylmävetolaatikostot
- Kylmätyöpöydät
- Pizzatyöpöydät
- Neutraalikaapit
- Lautasjakelimet
- Vesijakelimet
- GN-jakajat altaisiin ja vetolaatikoihin
- Lämpölamput ja lämpösäteilijät
-
Tarjoilun pienlaitteet
-
Lasikot ja myyntikalusteet
-
Kahvilaitteet
-
Baarilaitteet ja baarikalusteet
-
Jään ja jäätelön valmistus / gelato
-
Kylmäsäilytys ja jäähdytys
- Kylmäsäilytys ja jäähdytys Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Jääkaapit
- Pakastekaapit
- Kylmähuoneet
- Pakastehuoneet
- Jäähdytyskaapit ja pakastuskaapit
- Pikajäähdytyskaapit ja pikapakastuskaapit
- Pikajäähdytyshuoneet ja pikapakastushuoneet
- Kylmävetolaatikostot ja pöytämalliset kylmäkaapit
- Kylmäaltaat
- Monitoimikaapit
-
Astianpesu
-
Astianpesun tarvikkeet ja kalusteet
- Astianpesun tarvikkeet ja kalusteet Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Astianpesukorit
- Ruokailuvälinelokerikot
- Pöydänaluskoneiden kalusteet
- Kupukoneiden kalusteet
- Esipesukoneiden kalusteet
- Patapesukoneiden kalusteet
- Korikuljetinkoneiden kalusteet ja radat
- Astianpesuosaston lajitteluyksiköt
- Esipesusuihkut
- Lattiapesurit
- Höyrypesurit ja painepesurit
-
Vedensuodattimet
-
Keittiökalusteet
-
Vaunut
- Vaunut Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Tasovaunut
- Tarjoiluvaunut
- Hyllyvaunut
- GN-johdevaunut
- Korivaunut
- Jakelinvaunut
- Osastotarjoiluvaunut
- Patatarvikevaunut
- Tarjotinvaunut ja ruokailuvälinevaunut
- Monitoimivaunu
- Lavavaunut
- Allasvaunut
- Biojätevaunut ja jätevaunut
- Tarjotinpalautusvaunut
- Palautusvaunut
- Lautaskasettivaunut
- Jauhovaunut ja maustevaunut
- Vihannesten huuhteluvaunut
- Välitystuotevaunut
- Vaunut kuljetuslaatikoille
- Nostovaunu
- Pyykkivaunut
-
Pesulalaitteet
-
Outlet
- Outlet Kategorian kaikki tuotteet
- Takaisin
- Esikäsittely outlet
- Ruoanvalmistus outlet
- Ruoanjakelu ja ruoankuljetus outlet
- Tarjoilulaitteet ja työtasot outlet
- Lasikot ja myyntikalusteet outlet
- Kahvilaitteet outlet
- Baarilaitteet ja baarikalusteet outlet
- Kylmäsäilytys ja jäähdytys outlet
- Astianpesu outlet
- Keittiökalusteet outlet
- Kaikki outlet-tuotteet
Inspiraatiota, tietoa, kohtaamisia!
Metos Messut valtaavat jälleen Metos Centerin lokakuussa!
Aika: 9.-10.10.2024 klo 11-17
Paikka: Metos Center, Kerava, Ahjonkaarre
Messut tulevat tarjoamaan ajatuksia herättäviä luentoja, uusimpia innovaatioita, ammattilaisten kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietenkin hyvää fiilistä.
Tapahtumassa ovat jälleen paikalla alan kuumimmat nimet, jonka lisäksi messujen aikana pidettävät luennot tarjoavat tiukkaa asiaa.
Tapahtuman juontaa TV:stäkin tuttu kokki ja yrittäjä Pipsa Hurmerinta.
Innostavaa ohjelmaa ammattikeittiöiden ammattilaisille ja asiantuntijoille
Runsas kattaus asiantuntijaluentoja
Palvelubulevardilta apua keittiön elinkaaren hallintaan
Koe padan valmistus omin silmin tehdaskierroksella
Opi hyödyntämään tehokkaasti laitteiden ominaisuuksia lukuisilla laitedemoillamme
Luennot tarjoavat tiukkaa asiaa
Vegaanikokki ja yrittäjä Katarina Furstenborg, Lettuce Date
Proteiinirikkaiden vegaanisten annosten parhaimmat raaka-aineet sekä valmistustavat ja niiden hyödyntäminen ammattikeittiöannoksissa
FT, yliopettaja Jarmo Ahonen, Turun ammattikorkeakoulu
Silmänliikemittauksen ja tekoälyn avulla uusia ratkaisuja ergonomiasuunnitteluun ja tuoteasemointiin
Ruokavaikuttaja ja ekologisen ruoanlaiton pioneeri Ossi Paloneva
Miltä syöminen tuntuu? –Ruoan bioaktiivisuudesta seuraava megatrendi?
Ruokapalvelujen asiantuntija Petri Nuutinen, Valio Aimo koekeittiö
Kylmävalmistuksen mahdollisuudet sekä Novodrum-konsepti
Keittiömestari ja myyntijohtaja Oskari Markkanen, Lihakauppa Roslund
Sous Vide -ruoanvalmistus keskuskeittiössä ja pienteollisuustuotannossa
Tietojenkäsittelyn tohtori ja erikoistutkija Niko Myller, Turun Yliopisto
Parempia kokemuksia ja vastuullisuutta itsepalveluravintoloissa dataekosysteemin tuella
Tapaat messuilla myös heidät
Suomen Bocuse d’Or joukkueen edustaja Ismo Sipeläinen
Vuoden Kokki 2023 Johan Kurkela
Vuoden Tarjoilija 2023 Kirsi Seppänen
Demoista vinkkejä laitteiden käyttöön sekä laiteuutuuksia ensiesittelyssä
Viking 60 -peruspata monella mahdollisuudella – tule kuulemaan, miten voit monipuolistaa padan käyttöä lisävarusteiden avulla.
Proveno-monitoimipata suureen ja pieneen tuotantoon – miten valmistuu sata kiloa fetasalaattia 40 sekunnissa?
Kuulet myös, miten saadaan tasalaatuista ruokaa puoliautomaattisesti tai automaattisesti suoraan padasta astiaan, pussiin tai rasiaan.
Lisäksi näet, miten non-stop -tuotantomenetelmä toimii kahdella padalla sekä miten ruokaisat keitot pumpataan tasajakoisella annostelulla.
Pakkauksesta pataan alle minuutissa? Tule katsomaan, kuinka sata litraa maitoa siirretään NovoDrum-pakkauksesta pataan alle minuutissa Metos DOS-2 NovoKitin avulla.
Tule näkemään, miten hoidat kylmävalmistuksen lämpimässä tilassa.
Haasteena vesipullojen tai muoviastioiden pesu? Tule katsomaan, miten ratkaiset haasteesi.
Haluatko tarjota asiakkaillesi jotain uutta? Tule tutustumaan itsepalveluun tarkoitettuun FreshBlend-smoothielaitteeseen!
Pakastekutterilla saat ruoat ja jälkiruoat valmiiksi annosteltuina, tuoreena tarjoiltuna.
Lämpölamppu vai sisustusvalaisin? Esillä useita sisustuksellisia vaihtoehtoja ruoan tarjoiluun.
Näe, kuinka valmistat maukkaat pizzat perinteisellä elävän tulen uunilla.
Esillä ravintolalaitesarjat – haet sitten laitetta mitan tai hinnan mukaan, tule tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin.
Infuusiolaite & vakuumikone = täydellinen aromi! Tule näkemään, miten se tehdään.
Raasteet, viipaleet, kuutiot ja suikaleet, tuoreena ruoanvalmistukseen ja tarjoiluun. Tule kuulemaan, mitä etuja saat tehdessäsi esikäsittelyn itse.
Luo oma Burlodge-ruoankuljetusvaunu keittiösi tarpeeseen. Pääset näkemään, mitä mahdollisuuksia ruoankuljetus voi tarjota arkeesi.
Tule ensimmäisten joukossa iCombi-yhdistelmäuunin AutoDos-mallien ensiesittelyyn.
Tule näkemään, miten iVario-kypsennyskeskus taipuu moneen.
Uusista jääpalakoneista saat jääpalat maustettuna?
Demoissa tutustut myös MerryChefin turbouuneihin ja lisäksi esittelyssä rasvakeittimiä erilaisiin friteeraustarpeisiin.
Palvelubulevardilta saat apua keittiön elinkaaren hallintaan.
Tule näkemään Keravan tehtaamme uudet laitelanseeraukset ensimmäisten joukossa!
Palvelubulevardilta apua keittiön elinkaaren hallintaan
Koe padan valmistus omin silmin tehdaskierroksella
Opi hyödyntämään tehokkaasti laitteiden ominaisuuksia lukuisilla laitedemoillamme
Luennot tarjoavat tiukkaa asiaa
Vegaanikokki ja yrittäjä Katarina Furstenborg, Lettuce Date
Proteiinirikkaiden vegaanisten annosten parhaimmat raaka-aineet sekä valmistustavat ja niiden hyödyntäminen ammattikeittiöannoksissa
FT, yliopettaja Jarmo Ahonen, Turun ammattikorkeakoulu
Silmänliikemittauksen ja tekoälyn avulla uusia ratkaisuja ergonomiasuunnitteluun ja tuoteasemointiin
Ruokavaikuttaja ja ekologisen ruoanlaiton pioneeri Ossi Paloneva
Miltä syöminen tuntuu? –Ruoan bioaktiivisuudesta seuraava megatrendi?
Ruokapalvelujen asiantuntija Petri Nuutinen, Valio Aimo koekeittiö
Kylmävalmistuksen mahdollisuudet sekä Novodrum-konsepti
Keittiömestari ja myyntijohtaja Oskari Markkanen, Lihakauppa Roslund
Sous Vide -ruoanvalmistus keskuskeittiössä ja pienteollisuustuotannossa
Tietojenkäsittelyn tohtori ja erikoistutkija Niko Myller, Turun Yliopisto
Parempia kokemuksia ja vastuullisuutta itsepalveluravintoloissa dataekosysteemin tuella
Tapaat messuilla myös heidät
Suomen Bocuse d’Or joukkueen edustaja Ismo Sipeläinen
Vuoden Kokki 2023 Johan Kurkela
Vuoden Tarjoilija 2023 Kirsi Seppänen
Demoista vinkkejä laitteiden käyttöön sekä laiteuutuuksia ensiesittelyssä
Viking 60 -peruspata monella mahdollisuudella – tule kuulemaan, miten voit monipuolistaa padan käyttöä lisävarusteiden avulla.
Proveno-monitoimipata suureen ja pieneen tuotantoon – miten valmistuu sata kiloa fetasalaattia 40 sekunnissa?
Kuulet myös, miten saadaan tasalaatuista ruokaa puoliautomaattisesti tai automaattisesti suoraan padasta astiaan, pussiin tai rasiaan.
Lisäksi näet, miten non-stop -tuotantomenetelmä toimii kahdella padalla sekä miten ruokaisat keitot pumpataan tasajakoisella annostelulla.
Pakkauksesta pataan alle minuutissa? Tule katsomaan, kuinka sata litraa maitoa siirretään NovoDrum-pakkauksesta pataan alle minuutissa Metos DOS-2 NovoKitin avulla.
Tule näkemään, miten hoidat kylmävalmistuksen lämpimässä tilassa.
Haasteena vesipullojen tai muoviastioiden pesu? Tule katsomaan, miten ratkaiset haasteesi.
Haluatko tarjota asiakkaillesi jotain uutta? Tule tutustumaan itsepalveluun tarkoitettuun FreshBlend-smoothielaitteeseen!
Pakastekutterilla saat ruoat ja jälkiruoat valmiiksi annosteltuina, tuoreena tarjoiltuna.
Lämpölamppu vai sisustusvalaisin? Esillä useita sisustuksellisia vaihtoehtoja ruoan tarjoiluun.
Näe, kuinka valmistat maukkaat pizzat perinteisellä elävän tulen uunilla.
Esillä ravintolalaitesarjat – haet sitten laitetta mitan tai hinnan mukaan, tule tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin.
Infuusiolaite & vakuumikone = täydellinen aromi! Tule näkemään, miten se tehdään.
Raasteet, viipaleet, kuutiot ja suikaleet, tuoreena ruoanvalmistukseen ja tarjoiluun. Tule kuulemaan, mitä etuja saat tehdessäsi esikäsittelyn itse.
Luo oma Burlodge-ruoankuljetusvaunu keittiösi tarpeeseen. Pääset näkemään, mitä mahdollisuuksia ruoankuljetus voi tarjota arkeesi.
Tule ensimmäisten joukossa iCombi-yhdistelmäuunin AutoDos-mallien ensiesittelyyn.
Tule näkemään, miten iVario-kypsennyskeskus taipuu moneen.
Uusista jääpalakoneista saat jääpalat maustettuna?
Demoissa tutustut myös MerryChefin turbouuneihin ja lisäksi esittelyssä rasvakeittimiä erilaisiin friteeraustarpeisiin.
Palvelubulevardilta saat apua keittiön elinkaaren hallintaan.
Tule näkemään Keravan tehtaamme uudet laitelanseeraukset ensimmäisten joukossa!
Ilmoittaudu Metos Messuille!
Tapahtuma on maksuton kaikille ammattikeittiöiden ammattilaisille ja asiantuntijoille.
Tervetuloa mukaan inspiroitumaan!
Tapahtumatiedot
Tapahtuman tarkka ohjelma aikatauluineen sekä muut tapahtumatiedot julkaistaan myöhemmin.
Tapahtumapaikkana toimii Metoksen pääkonttorin yhteydessä sijaitseva Metos Center (Ahjonkaarre, Kerava).
Messuille pääset kätevästi Keravan asemalta pitkin päivää kulkevalla messubussilla, reittinä Keravan asema - Metos Center - Keravan asema.
Messubussin aikataulut julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.
Katso tunnelmia edellisiltä Metos Messuilta!
Please enter a valid video URL.
The URL can point to any video file or a Youtube video.
Metos Messut 2022
Metos Center, Kerava
Sosiaalisen median kanavista saat uusimman tiedon
Seuraa sosiaalisen median kanaviamme saadaksesi tuoreimman tiedon myös messuista, joten ota kanavamme seurantaasi!
#metosmessut #metosfinland @metosfinland