metos messut 2024

Vinkkejä messupäivään

Jotta saat kaiken irti messupäivästäsi, tutustu tapahtumatarjontaan jo etukäteen. Täältä löydät vinkkejä, joiden avulla messuvierailustasi tulee mahdollisimman onnistunut.

 

Saapuminen

Pääset kätevästi paikan päälle autolla, junalla tai bussilla

Metos Center sijaitsee Keravalla Vanhan Lahdentien varrella, osoitteessa Ahjonkaarre.

Saapuessasi autolla Vanhaa Lahdentietä näet tien vieressä olevan Metos-tolpan.
Lahden moottoritieltä tullessasi pääset Keravan liittymästä Vanhalle Lahdentielle, jonka varrella Ahjonkaarre sijaitsee. 
Pihallamme on rajoitettu määrä pysäköintitilaa.

Saapuessasi junalla Keravan asemalle pääset asemalta Metos Centeriin messubussillamme. 20-paikkainen messubussi lähtee vanhan asemarakennuksen edestä. Tunnistat messubussin sen ikkunassa olevasta Metos-kyltistä. Pikkubussiin mahtuu 20 henkilöä kerrallaan. Bussiaikataulun löydät alta. 

Messubussin aikataulu:
Keravan asemalta Metokselle klo
11.10
11.40
12.10
13.40
14.10
14.40
15.10
15.40
16.10

 
Metokselta Keravan asemalle klo
11.25
11.55
12.25
13.55
14.25
14.55
15.25
15.55
16.25
17.10
 

 

Ilmoittautuminen

Muista vierailijakortti

Muistathan tulostaa mukaasi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vierailijakortin. Saapuessasi saat vierailijakorttia varten kaulanauhan.

Metos Centerissä on maksuton naulakkopalvelu, jonne voit jättää takkisi vierailun ajaksi.

Huomioithan, että tapahtuma-alueella kuvataan ja materiaalia voidaan jakaa mm. Metoksen sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

Demot

Vinkkejä laitteiden käyttöön sekä laiteuutuuksia ensiesittelyssä

Opi hyödyntämään tehokkaasti keittiölaitteiden lukuisia ominaisuuksia, innostu uusista mahdollisuuksista ja saa uutta oppia ja uusia ajatuksia ammattikeittiösi arkeen!
Messujen lukuisista demoista suurin osa esitetään non-stopina. Viisi demoistamme on kuitenkin aikataulutettu, jotta pääset kuulemaan sinua kiinnostavasta aiheesta tiettyyn kellonlyömään. Alta löydät aikataulutetut demot. Demoja pidetään sekä suomen- että englanninkielellä.

Demojen aikataulu:

Tehokkuutta ja ergonomiaa Proveno-keittopadalla ja sen ympärille saatavilla ratkaisuilla
klo 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30

iCombi AutoDose -yhdistelmäuuni ensiesittelyssä
klo 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00

Pizzaa elävän tulen Marana-pizzauunilla
klo 11.15, 12.15, 13.15, 14.15, 15.15, 16.15

Vuoden Kokki Johan Kurkela valmistaa Tarte flambéeta turbo-yhdistelmäuunilla
klo 11.45, 12.45, 13.45, 14.45, 15.45

Pakastekutterin luomat mahdollisuudet
klo 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00

Luennot

Ajankohtaisia aiheita

Kumpanakin messupäivänä lavalle nousee viisi kiinnostavaa puhujaa! Luennoilla käsitellään proteiinirikkaiden vegaanisten raaka-aineiden sekä niiden valmistustapojen ja ruoan kylmävalmistuksen lisäksi tekoälyn avulla tuotettuja ratkaisuja ja datalla johdettavaa kestävää kehitystä sekä pohditaan, miltä syöminen tuntuu. Lue lisää luennoista ja tutustu aikatauluihin täältä.

Luennoille ei ole ennakkoilmoittautumista. Luentosaliin mahtuu 80 henkilöä. 
Osa luennoista toteutetaan englanniksi. 

Tehdaskierros

Näe padan valmistus omin silmin tehdaskierroksella

Pääset kuulemaan ja kokemaan, miten jakelukalusteet, vaunut ja paistinpannut syntyvät Keravan tehtaallamme.
Tehdaskierroksia järjestetään neljä molempien päivien aikana. Osa näistä toteutetaan englanniksi. Kierrokselle ei ole ennakkoilmoittautumista. Tehdaskierroksen osallistujamäärä 20 hlöä/kierros.

Tehdaskierrosten aikataulut ja kieli:
Keskiviikko 9.10. klo:
12.00 suomeksi
13.00 englanniksi
14.00 suomeksi
15.00 suomeksi

Torstai 10.10. klo:
12.00 suomeksi
13.00 suomeksi
14.00 englanniksi
15.00 suomeksi
Pidätämme oikeudet muutoksiin.