Koodi: MG4343824

Kaasuliesi Metos DiamanteD74/10CTGDX avojalustalla

Avojalustalla varustetussa Metos Diamante D74/10CTGDX -kaasuliedessä on sekä yhtenäistaso että kaksi perinteistä kaasupoltinta. Liesi toimii piezo-sytytyksellä.…

Listahinta 4 283,00 €
Tilaustuote
Avojalustalla varustetussa Metos Diamante D74/10CTGDX -kaasuliedessä on sekä yhtenäistaso että kaksi perinteistä kaasupoltinta. Liesi toimii piezo-sytytyksellä. Kaasupolttimet on varustettu liekinvarmistimilla, jotka estävät kaasun pääsyn liekittömään laitteeseen.

Lieden vasemmalla puolella sijaitsevan paksun valurautaisen yhtenäistason 6 kW:n poltin on sijoitettu tason keskelle. Keittotason lämpötila on säädettävissä 50°C...450°C. Yhtenäinen taso mahdollistaa erikokoisten kattiloiden käytön.

Lieden oikealla puolella sijaitsevat kaksi tukevaa nikkelipinnoitettua poltinta ovat tehoiltaan 3,5 kW ja 5 kW. Polttimet on varustettu kaksiosaisella liekinlevittimellä, jotka jakavat liekin kahdelle eri vyöhykkeelle. Näin lämpö leviää laajemmalle alueelle, antaen kattilan pohjaan tasaisemman lämmön. Haponkestäville, valurautaisille, mustaksi emaloiduille kattilapaikoille on helppo asettaa myös pienempi kattila tai pannu. Polttimien alla olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut irroitettavat altaat tekevät puhdistuksen helpoksi. Venturi-polttimet on asennettu pystysuoraan, estäen suuttimien tukkeutumisen sekä lian keräytymisen.

Tukeva, tyylikäs ja hygieeninen Metos Diamante 70 -ravintolalaitesarja on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten tehokkaaksi ja toimivaksi ratkaisuksi aina esikäsittelystä itse ruoan valmistukseen, unohtamatta sen helppoa puhdistusta. Diamante 70 -sarjan laitteet ovat saatavissa pöytämallisena tai omalla jalustalla, yksittäisinä tai useamman laitteen yhdistelmänä, pienestä keskikokoiseen tai suureen keittiöön. Laitteiden tasot ovat laserleikattuja, mikä takaa laitteiden yhdistämisen siistiksi yhteneväksi saarekkeeksi tai linjastoksi kovaa kulutusta vaativiin olosuhteisiin, kestäen katseet myös avokeittiössä.

- avojalusta
- yhteisnäistaso 6 kW, erilliset polttimet 3,5 kW ja 5 kW
- pystysuoraan asennetut polttimet liekinlevittimillä
- polttimien alla irroitettavat rst-altaat
- suuret säätimet roiskeilta suojassa
- runko ja jalat ruostumatonta terästä
- säädettävä korkeus 850...920 mm
- ylikuumenemissuoja
- piezo-sytytys
- polttimissa liekinvarmistin

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY:
- maa- tai nestekaasusuutin

LISÄVARUSTEET (tilattava erikseen):
- jalustan ovet
- jalustan ovet varustetelineille
- varustetelineet; veitsiteline, välineteline, mausteteline, maustepurkkiteline
- vetolaatikko jalustaan
- lämpöpohja jalustaan
- sokkeli
- sivupaneelit

Yleiset tiedot
Nimike Kaasuliesi Metos DiamanteD74/10CTGDX avojalustalla
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen leveys mm 800
Tuotteen syvyys mm 730
Tuotteen korkeus mm 870
Pakkauksen tilavuus 0,66 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 85x80x97 cm
Nettopaino 170 kg
Pakkauksen paino 175 kg
Tekniset tiedot
Kaasuliitännän halkaisija 1/2"
Ominaisuudet
Malli Diamante
Energia- ja kulutustiedot
Kaasun kulutus kW 15.1
  • User Manual FI

    2,4 Mt

  • Product sheet FI

    134 Kt

  • Revit / BIM symbol

    992 Kt