Koodi: MG4343808

Kaasuliesi sähköuunilla Metos Diamante D74/10CGE

Sähköuunilla varustetussa Metos Diamante D74/10CGE -kaasuliedessä on neljä tukevaa nikkelipinnoitettua poltinta. Polttimet on varustettu kaksiosaisella liekinle…

Listahinta 5 509,00 €
Tilaustuote
Sähköuunilla varustetussa Metos Diamante D74/10CGE -kaasuliedessä on neljä tukevaa nikkelipinnoitettua poltinta. Polttimet on varustettu kaksiosaisella liekinlevittimellä, jotka jakavat liekin kahdelle eri vyöhykkeelle. Näin lämpö leviää laajemmalle alueelle, antaen kattilan pohjaan tasaisemman lämmön. Haponkestäville, valurautaisille, mustaksi emaloiduille kattilapaikoille on helppo asettaa myös pienempi kattila tai pannu. Taaimmaiset 3,5 kW:n polttimet on Ø150-300 mm kokoisille ka ttiloille, etummaiset 5,6 kW:n polttimet Ø150-380 mm kattiloille.

Lieden alla GN2/1-kokoinen 6 kW:n sähköuuni, jonka lämpötila on säädettävissä 50°C...300°C. Uunissa on 3 johdetta, johdeväli 50 mm. Ohjauspaneelissa on merkkivalo, joka syttyy laitettaessa uuni lämpenemään. Panssaroidut vastukset jakavat lämmön tasaisesti koko uuniin; valittavissa ylälämpö (grillivastus), alalämpö tai molemmat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa, eristetyssä ovessa on tukevat saranat.

Laitteen ruostumaton teräs runko ja polttimien alla olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut irroitettavat altaat tekevät puhdistuksen helpoksi. Venturi-polttimet on asennettu pystysuoraan, estäen suuttimien tukkeutumisen sekä lian keräytymisen. Kaasuliesi toimii piezo-sytytyksellä. Kaasupoltin on varustettu liekinvarmistimella, joka estää kaasun pääsyn liekittömään laitteeseen.

Tukeva, tyylikäs ja hygieeninen Metos Diamante 70 -ravintolalaitesarja on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten tehokkaaksi ja toimivaksi ratkaisuksi aina esikäsittelystä itse ruoan valmistukseen, unohtamatta sen helppoa puhdistusta. Diamante 70 -sarjan laitteet ovat saatavissa pöytämallisena tai omalla jalustalla, yksittäisinä tai useamman laitteen yhdistelmänä, pienestä keskikokoiseen tai suureen keittiöön. Laitteiden tasot ovat laserleikattuja, mikä takaa laitteiden yhdistämisen siistiksi yhteneväksi saarekkeeksi tai linjastoksi kovaa kulutusta vaativiin olosuhteisiin, kestäen katseet myös avokeittiössä.

- neljä poltinta 2x3,5kW ja 2x5,6kW
- jalustassa GN2/1-kokoinen sähköuuni (6 kW)
- pystysuoraan asennetut polttimet liekinlevittimillä
- polttimien alla irroitettavat rst-altaat
- suuret säätimet ovat roiskeilta suojassa
- runko ja jalat ruostumatonta terästä
- säädettävä korkeus 850...920 mm
- ylikuumenemissuoja
- piezo-sytytys
- polttimissa liekinvarmistin

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY:
- yksi GN2/1 kromiritilä
- maa- tai nestekaasusuutin

LISÄVARUSTEET (tilattava erikseen):
- kahden polttimen kattava, tasainen, valurautainen paistolevy
- kahden polttimen kattava, uritettu, valurautainen paistolevy
- GN2/1 ritilät ja pellit
- sokkeli
- sivupaneelit
Yleiset tiedot
Nimike Kaasuliesi sähköuunilla Metos Diamante D74/10CGE
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen leveys mm 800
Tuotteen syvyys mm 730
Tuotteen korkeus mm 870
Pakkauksen tilavuus 0,566 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 82x75x92 cm
Nettopaino 135 kg
Pakkauksen paino 135 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 6
Liitäntäjännite V 400
Taajuus Hz 50/60
Sähköliitännän valmius Puolikiinteä
Kaasuliitännän halkaisija 1/2"
Ominaisuudet
Malli Diamante
Energia- ja kulutustiedot
Kaasun kulutus kW 18.2
 • User Manual FI

  2,4 Mt

 • Product sheet EN

  140 Kt

 • Product sheet FI

  144 Kt

 • Revit / BIM symbol

  1,2 Mt