Koodi: MG4050030

Puuhiiliuuni Metos XBM RT, grillilaatikot avautuvat oikealle puolelle

Metos X-Oven Burger Machine on hampurilaisille suunniteltu puuhiiliuuni, joka mahdollistaa pihvien kypsentämisen ja sämpylöiden lämmittämisen yhdellä ja samalla…

Listahinta 18 314,00 €
Tilaustuote
Metos X-Oven Burger Machine on hampurilaisille suunniteltu puuhiiliuuni, joka mahdollistaa pihvien kypsentämisen ja sämpylöiden lämmittämisen yhdellä ja samalla laitteella. Kun molemmat komponentit valmistuvat samanaikaisesti, on valmistaminen tehokasta ja koko prosessi helposti kokin hallittavissa. Tässä Burger Machine -mallissa on kaksi, uunin oikealle puolelle avautuvaa grillilaatikkoalaatikkoa, jotka on mitoitettu burgeripihvien paistamiseen. Uunin päällä oleva taso tarjoaa nopean tavan lämmittää pinnaltaan rapeat hampurilaissämpylät. Pienestä koostaan huolimatta uuni muodostaa todellisen tehotuotantoyksikön, jolla aidot hiilellä grillatut burgerit paistuvat nopeasti juuri sellaisiksi kuin kokki ne haluaa. Kapasiteetti yltää jopa 100 burgeriin tunnissa.

Metos X-Oven puuhiiliuunit on suunniteltu vaativalle grillaajalle - kypsentämiseen, jossa luonnolliset maut houkutellaan esille samalla, kun tuotteen rakenne ja koostumus saadaan juuri halutunlaisiksi. Laiteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työergonomiaan ja helppokäyttöisyyteen. X-Oven-uuneissa grillattavat tuotteet liikkuvat ulosvedettävien grillilaatikoiden päällä. Tämä mahdollistaa ergonomiset työasennot, pitää palamiskaasut ja lämmön paremmin uunin sisällä ja auttaa ehkäisemään palovammojen syntymistä. Sämpylän valmistuvat laitteen päällä olevalla tasolla, joka on ergonomisella korkeudella (n. 1200 mm) ja hyvin kokin nähtävillä.

Uunin savunpoistoventtiiliä säätämällä voidaan helposti vaikuttaa ruoan makuun: sulkemalla saadaan hiillosta enemmän kammioon, avaamalla tuotetaan enemmän makua. Puuhiiliuunilla valmistettaessa kova lämpötila sulkee raaka-aineen pinnan säilyttäen mineraalisuolat, mehukkuuden, pehmeyden ja koostumuksen. Hallitulla prosessilla saadaan esiin ruoan luonnolliset maut, ilman pelkoa pinnan hiiltymisestä. Suljetun uunikammion ilmankierto on suunniteltu siten, että se tarjoaa riittävän määrän happea, jotta hiillos pysyy elossa, mutta välttäen hallitsemattomien liekkien kehittymistä. Näin lämpötila saadaan vakioitua ja tuotteista tulee tasalaatuisia. Hallittu, energiatehokas palamisprosessi optimoi hiilien käytön ja vähentää hukkalämmön syntymistä. Puuhiiliuuni on helppo, miellyttävä ja turvallinen käyttää. Grillilaatikko on eristetty hehkuvista hiilistä, eikä ole näin suorassa kosketuksessa lämmönlähteeseen. Uunin savupiippuun on integroitu kipinäkaappari, mikä estää kipinöiden tai kiinteiden partikkeleiden vapautumisen poistohormiin. Tämä mahdollistaa puuhiiliuunin käytön sekä ulko- että sisätiloissa.

- omalla jalustalla varustettu puuhiiliuuni
- suunniteltu burgereiden valmistamiseen
- kaksi GN1/1 grillauslaatikkoa, avautuu oikealle
- integroitu sämpylänlämmitin uunin katolla
- kapasiteetti 100 hampurilaista tunnissa
- rst-ritilä 370×540 mm
- hiililuukussa ikkuna ja lämpömittari
- käyttölämpötila 280/380°C
- suositeltu hiilimäärä 6 kg, kulutus 0,85 kg/tunnissa
- keskimääräinen tuotantotaso (300 g annoksella) 100 annosta/tunti
- keskimäärinen käyttöaika 5-7 tuntia (ensimmäiset 3-4 tuntia maksimilämpötilalla, viimeiset 2-3 tuntia laskussa)
- kipinäkaappari
- säätöjalat ja kaksi kuljetuspyörää
- rakenne ruostumatonta terästä

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY:
- kaksi 100 mm grillauslaatikkoa
- teräsharja
- hiiliharja
- kipinäkaapparin puhdistusharja
- lämmönkestävät uunikäsineet
- teleskooppijohteet (lisäparin)
- elintarvikekäyttöinen rasva (250 ml)

LISÄVARUSTEET (tilattava erikseen):
- puuhiilet
- ekologinen sytytyspala 20 kpl/pussi
Yleiset tiedot
Nimike Puuhiiliuuni Metos XBM RT, grillilaatikot avautuvat oikealle puolelle
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen kapasiteetti 100 x 180gr. burgeria/tunti
Tuotteen leveys mm 585/960
Tuotteen syvyys mm 840/1240
Tuotteen korkeus mm 1190/1490
Pakkauksen tilavuus 0,788 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 70x90x125 cm
Nettopaino 250 kg
Pakkauksen paino 280 kg