Metos on ollut jo lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Olemme markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuulumme ALI-ryhmään. Metoslaisia on noin 750 kymmenessä eri maassa.

 

Metos Center

Metos Center on ammattikeittiöalan Euroopan laajin myyntinäyttely ja koulutuskeskus.

Tervetuloa Metos Centeriin

Metos Center on ammattikeittiöalan Euroopan laajin myyntinäyttely ja koulutuskeskus pääkonttorimme yhteydessä Keravalla. Tarjoamme sinulle ammattikeittiöiden parhaan osaamisen ja kaikki ratkaisut saman katon alta. Pysyvässä laitenäyttelyssä, koekeittiöissä ja Ravintola Makussa voit nähdä satoja uusimpia ammattikeittiölaitteita. Meillä voit kokeilla ja nähdä itse miten laitteet ja erilaiset prosessit toimivat. Näin tiedät mitä sinun kannattaa hankkia ja miksi. Täältä tavoitat alan asiantuntijat keittiösuunnittelusta keittiömestareihin ja kouluttajiimme.

Metos Centeristä löytyy valmiita ratkaisuja  tuotantokeittiöstä ravintolamaailmaan. Lisäksi kolme erityyppistä demokeittiötä tarjoavat mahdollisuuden tutustua alan viimeisimpään tekniikkaan. Metos Centerissä voit testata reseptejä, prosesseja ja konsepteja tai kouluttaa henkilöstöäsi. Henkilöstöravintola Maku on osa Metos Centerin toiminnalisuutta, jota hyödynnämme myös oman tuotantomme laitekehityksessä.

Metos Center on myös koulutuskeskus, jossa järjestämme erilaisia koulutustilaisuuksia, luentoja sekä täydennyskoulutusta ammattikeittiöalan osaajille. Käytössä on 70 hengen auditoriotila ja erillisiä koulutusluokkia. Tiloissamme on mahdollista järjestää myös demoja ja tuotetestauksia, kysy mahdollisuuksia sähköpostilla metos.finland@metos.fi. 

Kitchen Intelligence

Soita meille

Vaihde
020 439 13
Puhelinmyynti
020 300 900
Varaosat
020 439 4456
Huolto
020 300 300
Koulutus
020 300 100

Metos Centerin tilat

Ilmoita  tulostasi sähköpostitse metos.finland@metos.fi tai puhelimitse 0204 3913, niin osaamme varata tilat ja asiantuntijat käyttöösi.
laitenayttely

Viimeisimmät uutuudet ammattikeittiöön löydät näyttelystämme. Tule tutustumaan!

Laitenäyttely
ravintola

Testaamme laitteita omassa henkilöstöravintolassamme. Soveltuu myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Ravintola Maku
koekeittio

Koekeittiömme soveltuvat demojen ja tuotetestien järjestämiseen.

Koekeittiöt
auditorio

70 henkilön auditorio ja koulutusluokka

Auditorio