Koodi: MG4344400

Induktioliesi Metos Diamante D74/10TCII pöytämalli, 14kW

Pöytämallisessa Metos Diamante D74/10TCII -induktioliedessä on neljä Ø230 mm kokoista 3,5 kW:n keittopaikkaa. Särkymättömään keraamiseen tasoon on merkitty keit…

Listahinta 14 036,00 €
Tilaustuote
Pöytämallisessa Metos Diamante D74/10TCII -induktioliedessä on neljä Ø230 mm kokoista 3,5 kW:n keittopaikkaa. Särkymättömään keraamiseen tasoon on merkitty keittopaikat, joiden lämpötila on säädettävissä säätönupeista. Induktioliettä käytettäessä keraaminen taso ei lämpene muuten kuin keittoastiasta siirtyvästä lämmöstä. Lämpöä ei varastoidu levyihin, ainoastaan pannun pohja ja pannussa tai astiassa oleva ruoka lämpenee, ja keittotaso astian ympärillä pysyy kylmänä, mikä tekee induk tiolieden käytöstä nopeaa ja turvallista. Myös puhdistaminen on helppoa, koska ruoka ei pala kiinni kylmään tasoon. Lisäksi lieden takareunassa on korotus, joka estää roiskeiden valumisen lieden taakse.

Tukeva, tyylikäs ja hygieeninen Metos Diamante 70 -ravintolalaitesarja on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten tehokkaaksi ja toimivaksi ratkaisuksi aina esikäsittelystä itse ruoan valmistukseen, unohtamatta sen helppoa puhdistusta. Diamante 70 -sarjan laitteet ovat saatavissa pöytämallisena tai omalla jalustalla, yksittäisinä tai useamman laitteen yhdistelmänä, pienestä keskikokoiseen tai suureen keittiöön. Laitteiden tasot ovat laserleikattuja, mikä takaa laitteiden yhdistämisen siistiksi yhteneväksi saarekkeeksi tai linjastoksi kovaa kulutusta vaativiin olosuhteisiin, kestäen katseet myös avokeittiössä.

- neljä Ø230 mm keittopaikkaa (3,5kW / keittopaikka)
- pöytämalli
- suuret säätimet ovat roiskeilta suojassa
- runko ruostumatonta terästä
- ylikuumenemissuoja

LISÄVARUSTEET (tilattava erikseen):
- avojalusta
- jalustan ovet
Yleiset tiedot
Nimike Induktioliesi Metos Diamante D74/10TCII pöytämalli, 14kW
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen leveys mm 800
Tuotteen syvyys mm 730
Tuotteen korkeus mm 250
Pakkauksen tilavuus 1,912 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 85x75x30 cm
Nettopaino 57 kg
Pakkauksen paino 67 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 14
Liitäntäjännite V 400
Vaiheiden määrä 3NPE
Taajuus Hz 50/60
IP-luokitus X4
Sähköliitännän valmius Puolikiinteä
Ominaisuudet
Malli Diamante