Koodi: MG4117212

Jäätelökone Metos Gelato Synthesis 2 horizontal

Metos Gelato Synthesis 2 -jäätelökone on todellinen monitoimilaite. Innovatiivinen modulaaristen yksiköiden järjestelmä, jonka jokainen moduuli koostuu kahdesta…

Listahinta 28 337,00 €
Tilaustuote
Metos Gelato Synthesis 2 -jäätelökone on todellinen monitoimilaite. Innovatiivinen modulaaristen yksiköiden järjestelmä, jonka jokainen moduuli koostuu kahdesta sylinteristä. Sylinterit valmistavat sekä varastoivat itsenäisesti gelatoa. Lisäksi jokaisella sylinterillä on oma konsistenssinsa ja säilytystilansa lämpötila-asetukset, jotta voit valmistaa jokaisen maun parhaiten.

Voit pastöroida ja eräpakastaa samassa sylinterissä. Jokaisen modulaarisen yksikön säilytyslämpötilaa voidaan säätää ja se pysyy vakiona Gelaton ylläpitämiseksi parhaana. Juuri valmistettu Gelatosi on heti käyttövalmista tarjottavaksi. Älykäs Hard-O-Tronic®-järjestelmä tarkkailee sekoituksen rakennetta ja säätää laitteen toimintoja sen mukaan. Käyttäjä voi helposti muuttaa asetuksia nuolinäppäimillä ja näin saada tuotteille halutun rakenteen. Kun ohjelma käynnistetään, näyttö neuvoo käyttäjää oikeista lämpötiloista, raaka-aineiden lisäyksestä ja muista työvaiheista.

Ainutlaatuinen sekoittimen muotoilu on luotu helpottamaan Gelaton tarjoilua. Sekoitinterä on varustettu vaihdettavilla itsesäätyvillä kaavinterillä, jotka takaavat jatkuvan puhdistuksen ja sylinterin suorituskyvyn. LCD-näyttö antaa käyttäjän tietää jokaisen sylinterin tilan milloin tahansa. Ergonominen, läpinäkyvä ja kevyt termoplastinen kansi mahdollistaa kolme asentoa. Jäätelökauhan pidike varmistaa äärimmäisen hygienian ja voi pitää siinä lasta tai kauhaa, kun sitä ei käytetä. Yksikön pyörät on helppo asentaa ja ne mahdollistavat laitteen helpon siirtämisen.

Kuumapesutoiminto nopeuttaa puhdistusprosessia kuumentamalla sylinterin mahdollisten tuotejäämien liuottamiseksi. Kuivapuhdistus poistaa sylinteristä puhdistuksen jättämän jäännöskosteuden. Viivästetty puhdistusohjelma takaa hygienian säätelemällä sylinterin lämpötilaa, kun gelato on poistettu. Koneen välitöntä pesua ei siis tarvita pitkittyneiden työseisokkien yhteydessä. Jokainen 2-sylinterinen moduuli on varustettu pesusarjalla, joka koostuu käsisuihkusta, nesteimurista integroidulla pumpulla ja suodattimesta helpottamaan pakastussylinterin sisäpuolen puhdistusta.

- Ilmalauhdutteinen
- Ergonominen muotoilu
- 3 yksinkertaista vaihetta juuri tehdyn artesaani Gelaton valmistamiseksi
- Staattinen säilytys
- Hard-O-Tronic®
- Itsenäinen jäähdytysjärjestelmä ja käyttöliittymä
- Uniikki sekoitinterä
- Modulaarinen yksikkö
- Edistyksellinen täyttö

VALMISTETUT OHJELMAT:
- Gelato
- Sorbert
- Gelato Hot
- Gelato Hot Age
- Gelato Hot & Cold
- Sisilian Slush
- Hedelmä Cremolata

Lisäoptiot (tilattava erikseen)
- Teorema: Teoremalla tuotannon jatkuvuutta ja diagnosointia on helppo valvoa Internetin, tietokoneiden, tablettien, ja älypuhelimen kautta.
Yleiset tiedot
Nimike Jäätelökone Metos Gelato Synthesis 2 horizontal
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen kapasiteetti 1,5-2,5kg/ sykli
Tuotteen leveys mm 750
Tuotteen syvyys mm 650
Tuotteen korkeus mm 1000
Pakkauksen tilavuus 0,73 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 80x78x117 cm
Nettopaino 196 kg
Pakkauksen paino 220 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 2.4
Sulakkeen koko A 16
Liitäntäjännite V 230
Vaiheiden määrä 1NPE
Taajuus Hz 50/60