Koodi: MG4343816

Kaasuliesi uunilla Metos Diamante D76/10CGE

Sähköuunilla varustetussa Metos Diamante D76/10CGE -kaasuliedessä on kuusi tukevaa nikkelipinnoitettua poltinta. Polttimet on varustettu kaksiosaisella liekinle…

Listahinta 6 871,00 €
Tilaustuote
Sähköuunilla varustetussa Metos Diamante D76/10CGE -kaasuliedessä on kuusi tukevaa nikkelipinnoitettua poltinta. Polttimet on varustettu kaksiosaisella liekinlevittimellä, jotka jakavat liekin kahdelle eri vyöhykkeelle. Näin lämpö leviää laajemmalle alueelle, antaen kattilan pohjaan tasaisemman lämmön. Haponkestäville, valurautaisille, mustaksi emaloiduille kattilapaikoille on helppo asettaa myös pienempi kattila tai pannu. 3,5 kW:n polttimet on Ø150-300 mm kokoisille kattiloille, 5,6 kW:n polttimet Ø150-380 mm kattiloille.

Lieden alla GN2/1-kokoinen 6 kW:n sähköuuni, jonka lämpötila on säädettävissä 50°C...300°C. Uunissa on 3 johdetta, johdeväli 50 mm. Ohjauspaneelissa on merkkivalo, joka syttyy laitettaessa uuni lämpenemään. Panssaroidut vastukset jakavat lämmön tasaisesti koko uuniin; valittavissa ylälämpö (grillivastus), alalämpö tai molemmat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa, eristetyssä ovessa on tukevat saranat. Uunin oikealla puolella on 400 mm leveä ovellinen kaappi.

Laitteen ruostumaton teräs runko ja polttimien alla olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut irroitettavat altaat tekevät puhdistuksen helpoksi. Venturi-polttimet on asennettu pystysuoraan, estäen suuttimien tukkeutumisen sekä lian keräytymisen. Kaasuliesi toimii piezo-sytytyksellä. Kaasupoltin on varustettu liekinvarmistimella, joka estää kaasun pääsyn liekittömään laitteeseen.

Tukeva, tyylikäs ja hygieeninen Metos Diamante 70 -ravintolalaitesarja on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten tehokkaaksi ja toimivaksi ratkaisuksi aina esikäsittelystä itse ruoan valmistukseen, unohtamatta sen helppoa puhdistusta. Diamante 70 -sarjan laitteet ovat saatavissa pöytämallisena tai omalla jalustalla, yksittäisinä tai useamman laitteen yhdistelmänä, pienestä keskikokoiseen tai suureen keittiöön. Laitteiden tasot ovat laserleikattuja, mikä takaa laitteiden yhdistämisen siistiksi yhteneväksi saarekkeeksi tai linjastoksi kovaa kulutusta vaativiin olosuhteisiin, kestäen katseet myös avokeittiössä.

- kuusi poltinta 3x3,5kW ja 3x5,6kW
- jalustassa GN2/1-kokoinen sähköuuni (6 kW) sekä 400mm leveä kaappi
- pystysuoraan asennetut polttimet liekinlevittimillä
- polttimien alla irroitettavat rst-altaat
- suuret säätimet ovat roiskeilta suojassa
- runko ja jalat ruostumatonta terästä
- säädettävä korkeus 850...920 mm
- ylikuumenemissuoja
- piezo-sytytys
- polttimissa liekinvarmistin

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY:
- yksi GN2/1 kromiritilä
- maa- tai nestekaasusuutin

LISÄVARUSTEET (tilattava erikseen):
- kahden polttimen kattava, tasainen, valurautainen paistolevy
- kahden polttimen kattava, uritettu, valurautainen paistolevy
- GN2/1 ritilät ja pellit
- sokkeli
- sivupaneelit
Yleiset tiedot
Nimike Kaasuliesi uunilla Metos Diamante D76/10CGE
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen leveys mm 1200
Tuotteen syvyys mm 730
Tuotteen korkeus mm 870
Pakkauksen tilavuus 0,842 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 122x75x92 cm
Nettopaino 170 kg
Pakkauksen paino 170 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 6
Liitäntäjännite V 400
Taajuus Hz 50/60
Sähköliitännän valmius Puolikiinteä
Kaasuliitännän halkaisija 1/2"
Ominaisuudet
Malli Diamante
Energia- ja kulutustiedot
Kaasun kulutus kW 27.3
  • User Manual FI

    2,4 Mt

  • Product sheet FI

    151 Kt