Koodi: MG4160749-Z23001

Kuivausrumpu Metos DAM6 HP OUTLET

KÄYTTÄMÄTÖN. Lämpöpumpulla varustettu Metos DAM6 HP on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas, mikä näkyy lyhyinä kuivausaikoina. Asentamalla kuivausrumpu Metos DAM6 HP pesuko…

Listahinta 2 399,00 € Kampanjahinta 1 749,00 €
Varastossa
Lämpöpumpulla varustettu Metos DAM6 HP on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas, mikä näkyy lyhyinä kuivausaikoina. Asentamalla kuivausrumpu Metos DAM6 HP pesukoneen päälle syntyy näppärä, vähän tilaa vievä pyykkiapuri tekstiilien pesuun ja kuivaukseen.

Metos DAM6 HP -kuivausrummulla on DAM-malliston matalin energiankulutus. Kuivausrummussa syntyvä lämpö kierrätetään ja hyödynnetään kuivausrummun sisällä, joten lämpöä huonetilaan ei juurikaan siirry. Kuivausrumpu on mahdollista liittää suoraan lattiakaivoon, jolloin lauhdevesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää.

Kuivausrumpu Metos DAM6 HP sopii paikkoihin, joissa kuivataan korkeintaan neljä koneellista päivässä. Kuivausrummun kapasiteetti on 6 ,5 kg. Koneessa on seitsemän esiohjelmoitua ohjelmaa; auto extra dry, auto dry, auto normal dry, joilla jokaisella kaksi eri kuivauslämpötilaa, lisäksi auto iron dry -ohjelma. Valittu kuivausohjelma sekä jäljellä oleva kuivausaika näkyvät näytöllä. Kuivausohjelman päätyttyä kone ilmoittaa siitä näytöllä sekä äänimerkein. Pari minuuttia kuivausohjelman päätyttyä näytön taustavalo sekä valinnat siirtyvät energiansäästötilaan.

Kuivausrummun täyttö käy kätevästi oven kääntyessä 180° sekä suuren Ø450 mm oviaukon ansiosta. Ovessa oleva nukkasihti on helppo tyhjentää ja asentaa takaisin paikalleen.

- lämpöpumpulla
- kapasiteetti 6,5 kg
- rummun tilavuus 112 litraa
- rummun halkaisija Ø571x476 mm
- väri: harmaa
- rst rumpu ja allas
- oven kätisyys vaihdettavissa
- matala energiankulutus
- kielisyys: US englanti, englanti, ruotsi, tanska, norja, suomi, ranska, saksa, italia, espanja, venäjä, hollanti
- vapaasti seisova

LISÄVARUSTEET (tilattava erikseen):
- asennussarja kuivausrummun DAM6 ja pyykinpesukoneen SC65 torniksi asentamiseen
- lapsilukko
Yleiset tiedot
Nimike Kuivausrumpu Metos DAM6 HP OUTLET
Mitat ja kapasiteetti
Pakkauksen tilavuus 0,368 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 91,5x61x66 cm
Nettopaino 52 kg
Pakkauksen paino 56 kg
  • Product sheet EN

    122 Kt

  • Product sheet FI

    140 Kt

  • Product sheet SE

    122 Kt