Koodi: MG4133320-Z24001

Mikroaaltouuni Metos DEC18E2 230/1N/50 OUTLET

PROJEKTIPALAUTUS. Metos DEC-mallin mikroaaltouunit ovat monipuolisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä ammattikeittiökäyttöön suunniteltuja laitteita, joilla voidaan uudelleenlämmi…

Listahinta 2 616,00 € Kampanjahinta 1 249,00 €
Varastossa
Metos DEC-mallin mikroaaltouunit ovat monipuolisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä ammattikeittiökäyttöön suunniteltuja laitteita, joilla voidaan uudelleenlämmittää, keittää, kypsentää, höyryttää ja sulattaa ruoat ja raaka-aineet vaivattomasti ja nopeasti.

Mikroaaltouuni Metos DEC18E2 on teholtaan 1800 wattia ja siinä on 11 tehoaluetta. Kammion ylä- ja alaosassa olevat magnetronit jakavat mikroaallot koko kammioon, mikä takaa tasaisen lämmitystuloksen, säilyttäen ruoan tuoreuden ja maun. Laitteen maksimi lämmitysaika on jopa 60 minuuttia (riippuen asetuksesta). Mikrolla voidaan myös sulattaa ja höyryttää. Höyry muodostuu mikroaaltojen lämmittämistä ruoan vesimolekyyleistä, joten vesiliitäntää tai kalkinpoistoa ei tarvita. Riisin, pastan tai kuskuksen valmistaminen onnistuu vaivattomasti.

Mikroaaltouunia voidaan käyttää manuaalisesti asettamalla aika ja tehotaso tai käyttöpaneelin esiohjelmoitujen pikavalintojen avulla. Mikroaaltouunissa on jopa sata esiohjelmoitua muistipaikkaa, joissa kussakin on neljä vaihetta. Ohjelmavaiheet jatkuvat automaattisesti vaiheesta seuraavaan. Valmiiksi tallennetut ohjelmat nopeuttavat mikron käyttöä ja niiden eri vaiheilla voidaan saavuttaa paras mahdollinen kypsennystulos. Ohjelmat on muokattavissa omaan käyttöön sopiviksi ja tallennetut ohjelmat voidaan siirtää kätevästi USB-tikun avulla laitteesta toiseen.

Kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli sijaitsee laitteen yläosassa, joten se on näppärästi käytettävissä. Helppokäyttöisessä ohjauspaneelissa on pieni selkeä näyttö, mikä kertoo laitteen toiminnoista. Tilavaan, valaistuun kammioon on hyvä näkyvyys ikkunallisesta ovesta.

Mikroaaltouunin sisä- ja ulkopuoli on ruostumatonta terästä, mikä tekee siitä kestävän ja helposti puhdistettavan. Laitteen alaosassa on irrotettava ja pestävä ilmansuodatin.

- mikroaaltoteho 1800W, 11 tehoaluetta
- 100 esiohjelmoitua muistipaikkaa, kussakin 4 vaihetta
- lämmitys, kypsennys, keitto, sulatus ja höyrytys
- uunikammion koko 330x305x171 mm, GN1/2-150 mm
- kammion tilavuus 17 litraa
- lämmitys kammion ylä- ja alaosasta
- 2 magnetronia
- kosketusnäyttö
- uunikammio valaistu ja ilmastoitu
- irrotettava ja pestävä ilmansuodatin
- ulko- ja sisävuoraus ruostumatonta terästä
- USB-portti ohjelmien tuontiin/vientiin
- ovi avautuu vasemmalle
- uuneja voi sijoittaa päällekkäin

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY:
- lasihylly

LISÄVARUSTEET (tilattava erikseen):
- mikrohylly
Yleiset tiedot
Nimike Mikroaaltouuni Metos DEC18E2 230/1N/50 OUTLET
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen kapasiteetti GN 1/2-150
Tuotteen leveys mm 419
Tuotteen syvyys mm 578
Tuotteen korkeus mm 343
Pakkauksen tilavuus 0,161 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 55x65x45 cm
Nettopaino 31 kg
Pakkauksen paino 36 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 2.9
Sulakkeen koko A 16
Liitäntäjännite V 230
Vaiheiden määrä 1N
Taajuus Hz 50
Sähköliitännän valmius Pistoke
Sähköliitännän korkeus mm 50