Koodi: MG4216003

Ruoankulj./Tarjoiluvaunu Metos Burlodge RTS CT T 400V3N

Keskitettyyn ruuanjakeluun tarkoitettu osastovaunu. Vaunun sisätila on jaettu lämpöeristävällä väliseinällä kuumaan ja kylmään osastoon. Väliseinän tiivisteet o…

Listahinta 13 302,00 €
Tilaustuote
Keskitettyyn ruuanjakeluun tarkoitettu osastovaunu. Vaunun sisätila on jaettu lämpöeristävällä väliseinällä kuumaan ja kylmään osastoon. Väliseinän tiivisteet ovat kestävää silikonia. Vaunussa on jokaiseen tarjotinväliin erikseen kohdistettu tehokas kiertoilmapuhallus sekä kuuma- että kylmäpuolen osastoissa. Tällä menetelmällä varmistetaan ruoan säilyminen kylmänä/kuumana omavalvonnan vaatimusten mukaisesti koko jakelun ajan.

Samalle tarjottimelle jaetaan sekä kylmä- että lämpösäilytysta tarvitsevat ateriakomponentit. Vaunussa tarjottimen toinen puoli sijoittuu kylmälle puolelle ja toinen kuumalle puolelle. Tarjotin (tarjottu erillisenä) on rakenteltaan yhtenäinen, ilman korotusosia, m ikä mahdollistaa astioiden vapaan liikuttamisen tarjottimella.Tarjottimet soveltuvat normaaliin konepesuun.

Vaunun käyttö ei vaadi erikoisastioita. Vaunussa voidaan siis käyttää tavallisia posliini- ja lasiasioita sekä lämmönkestäviä muovi- ja kertakäyttöastioita. Tämän vuoksi astianpesussa ei myöskään tarvita erikoisjärjestelyitä.

Vaunussa on helppokäyttöinen ohjauspaneeli ja kolme eri lämmitysohjelmavaihtoehtoa. Kuhunkin ohjelmaan voidaan ohjelmoida valmiiksi kuuman- ja kylmänpuolen halutut lämpötilat asteen tarkkuudella, raja-arvot sekä ohjelman kestoaika minuutin tarkkuudella. Ohjelmajakson jatkoksi voidaan lisätä ylläpitojakso, jonka lämpötila on myös ohjelmoitavissa. Paneelissa on reaaliaikainen, jatkuva kuuman- ja kylmänpuolen lämpötilanäyttö. Hälytyssummeri soi jakson päättyessä.

Rungon rakenne on ruostumatonta terästä 304, 18/10, pohjalevy on vahvaa valettua alumiinia. Pohjalevyn reunoja kiertää kauttaaltaan tukeva kumipuskuri. Vaunun sisäosa on kauttaaltaan ruostumatonta terästä, samoin molemmat ovet sisältä ja ulkoa. Toisen päätyseinämän ulkovaippa (kylmä- ja kuumatekniikka) ja katto ovat kovaa kulutusta ja yleisiä puhdistuskemikaaleja kestävää ABS-kovamuovia.

Vaunussa on kaksi ovea, vaunun molemmilla puolilla. Molemmat ovet kääntyvät 270 astetta. Ovet kiinnittyvät auki-asennossa vaunun päätyyn, joten ne eivät ole tiellä osaston käytävillä liikuttaessa. Vaunua on kevyt ja helppo kuljettaa ja se kääntyy ketterästi. Vaunun päädyssä sijaitsevat tukevat, pystysuuntaiset työntökahvat helpottavat vaunun liikuttelua. Pystysuuntaiset kahvat ovat ergonosisesti oikeat vaunun työntämiseen. Vaunussa on suuret, kumipintaiset, kuulalaakeroidut pyörät (halk. 160 mm). Kaksi pyörää on jarrullisia (keskuslukitus saatavana lisävarusteena).

Vaunu voidaan vesipestä juoksevalla vedellä. Tarjotinjohteet ovat helposti irrotettavissa, jakaja kerrallaan ilman työkaluja. Aputaso (lisävaruste) helpottaa toimintaa tarjottimien jakamisessa ja poiskeräämisessä. Taso on sopivalla työskentelykorkeudella ja sitä voidaan käyttää laskutasona esim. juomia kaadettaessa.

Tarjottimia poiskerättäessä taso helpottaa lajittelua, tasoon saa kiinnitettyä GN 1/3 lajitteluastiat ja roskapussin. Erikseen tarjotut lisävarusteet eivät sisälly vaunun hintaan.
Yleiset tiedot
Nimike Ruoankulj./Tarjoiluvaunu Metos Burlodge RTS CT T 400V3N
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen kapasiteetti 26 tai 30 tarjotinta
Tuotteen leveys mm 1025
Tuotteen syvyys mm 780
Tuotteen korkeus mm 1715
Pakkauksen tilavuus 1,82 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 110x88x188 cm
Nettopaino 209 kg
Pakkauksen paino 219 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 7.2
Sulakkeen koko A 11
Liitäntäjännite V 400
Vaiheiden määrä 3NPE
Taajuus Hz 50
Sähköliitännän valmius Pistoke
Sähköliitännän korkeus mm 1350
Kylmäaine R452a
Kylmäaineen täyttömäärä g 530
Lisähuomio (jäähdytys) GWP 2141
 • 2D CAD symbol

  59 Kt

 • CAD Face symbol

  22 Kt

 • 3D CAD symbol

  599 Kt

 • Revit / BIM symbol

  984 Kt