Koodi: MG4352064

Yhdistelmäuuni Metos iCombi Pro 10-1/1 Sous Vide

Metos iCombi® Pro 10 Sous Vide Kapasiteetti 10 GN-astiaa pitkittäin. Johdeväli 68mm.Varustettuna Sous Vide sisälämpömittarilla.

Listahinta 18 544,00 €
Tilaustuote
Metos iCombi® Pro 10 Sous Vide Kapasiteetti 10 GN-astiaa pitkittäin. Johdeväli 68mm.Varustettuna Sous Vide sisälämpömittarilla.

Metos iCombi® Pro 10 on älykäs tietoverkkoon langattomasti liitettävissä oleva yhdistelmäuuni, jossa on eri kypsennystavat siipikarjalle, lihalle, kalalle , munaruoille/ jälkiruoille, lisäkkeille, leivontaan ja uudelleenlämmitykseen. Käyttötapa on valittavissa myös kypsennysmetodin mukaan: paahtaminen, höyrykeitto, paisto tai grillaus.

Metos iCombi® Pro 10 on DIN-18866 normin mukainen yhdistelmäuuni (manuaalitoiminnoilla)

Soveltuu useimpiin ammattikeittiön kypsennysmenetelmiin.

Älykkäät ominaisuudet:

iDensity Control. Älykäs iDensity Control -järjestelmä hallitsee iCombi pro yhdistelmäuunin kypsennysilmastoa. Mittausanturien, tehokkaan lämmityksen ja tuoretta 100% höyryä tuottavan höyrynkehittimen sekä aktiivisen kosteudenhallinnan vuorovaikutuksella saavutetaan uunikammiossa aina oikea kypsennysilmasto. Älykäs ilmankierto varmistaa lämpöenergian tehokkaan siirtymisen valmistettavaan tuotteeseen. Kaikki tämä yhdessä mahdollistaa laitteen suuren kypsennyskapasiteetin, herkullisen ja tasalaatuisen tuotteen sekä minimaalisen energiankulutuksen.

iCooking Suite iCooking Suite on iCombiPro -yhdistelmäuunin käyttöliittymä. Tuotteen kypsennyspolku valitaan 7:stä valmiista prosessiryhmästä ja/tai 4:stä kypsennysmetodista. Käyttäjä voi valita myös haluamansa ruskistus- ja kypsennystason. iCooking Suite säätää uunikammion kypsennysaikaa, lämpötilaa, kosteutta, puhaltimen nopeutta ja -suuntaa mitattujen olosuhdetietojen ja tuotteen lämpötilan perusteella. Säätämällä automaattisesti kaikkia näitä olosuhteita optimaalisiksi voidaan puhua aidosti älykkäästä kypsennysprosessista, joka tuottaa täydellisen kypsennystuloksen energiatehokkaasti, painohävikkiä minimoiden ja aikaa säästäen. Käyttäjä voi vapaasti myös säätää valittuja parametrejä, keskeyttää toiminnon tai siirtyä käyttämään iProduction Manageria sekä manuaalitoimintoja.

iProduction Manager iProduction Managerin avulla voidaan organisoida päivän valmistussuunnitelma joustavalla ja älykkäällä tavalla. iProduction Manager kertoo mitkä tuotteet voidaan kypsentää yhdessä ja missä järjestyksessä ne kannattaa kypsentää. Kypsennysprosessista riippuen voit asettaa joko halutun valmistumisajan kellonaikana tai ajastaa laitteen ehdottamaan kypsennystä valmistussuunnitelman mukaan. Valmistussuunnitelman voi järjestää joko optimaalisen ajankäytön tai pienimmän energiankulutuksen mukaan. Valmistusprosessien jatkuva seuraaminen ei ole enää tarpeen.

iCareSystem iCare System on iCombiPro -yhdistelmäuunin automaattinen pesu- ja kalkinpoistojärjestelmä. Se tunnistaa uunikammion likaisuuden sekä boileriin kertyneen kalkin määrän. Tämän perusteella laite ehdottaa sopivinta pesuohjelmaa 9:stä vaihtoehdosta sekä kertoo tarvittavien pesu ja huuhteluainetablettien määrän. Nopeimman pesuohjelman pituus on 12 minuuttia. Kaikkia pesuohjelmia voi käyttää myös yön aikana ilman valvontaa. Fosfaatittomien puhdistusaineiden, veden ja energian vähäisen kulutuksen ansiosta iCareSystem on erittäin taloudellinen, ympäristöystävällinen eikä uunin puhdistukseen tarvita manuaalista työtä.

MANUAALINEN KÄYTTÖ
- Höyrykypsennys: +30°C…+130°C.
- Yhdistelmäpaisto (kostea lämpö + kuiva lämpö): +30°C…+300°C, kosteudensäätö 0-100% asteen tarkkuudella.
- Kiertoilmapaisto: +30 °C…+300 °C, lisäkostutusmahdollisuus
- Lisäksi mm. matalalämpökypsennys, yönylikypsennys, Delta-T sekä lämpösäilytystoiminto.

LAITTEEN KUVAUS JA TOIMINNALLISET OMINAISUUDET:

Älykkäät toiminnot:
- Kypsennysilmaston tarkka kontrollointi kosteutta mittaamalla ja säätämällä.
- Uunikammion todellinen kosteus näytetään näytöllä.
- Dynaaminen ilmankierto. Ohjatusti suuntaa vaihtavan ja tehokkaan puhaltimen ansiosta kammiossa on ainutlaatuisen tehokas ilmankierto.
- 5-nopeuksiset ( 2 kpl )manuaalisesti ohjelmaoitavissa olevat puhaltimet.
- Älykäs kypsennyksen kontrollointi säätämällä ohjelmajaksojen lämpötilaa, kestoa ja kosteutta halutunlaisen lopputuloksen saavuttamiseksi riippumatta kypsennettävän tuotteen koosta, täyttömäärästä tai lähtölämpötilasta.
- Maillardin reaktioon perustuva ruskistustason tarkka säätö optimaalisen ruskistuksen saavuttamiseksi.
- Kypsennystavan voi halutessa vaihtaa iCookingSuitesta iProduction Manageriin kesken ohjelman - joustavuutta muuttuviin tilanteisiin!
- Nostatusohjemat leivonnaisille.
- 1200 ohjemapaikkaa max. 12-vaiheisille ohjelmille. Ohjelmat luotavissa helposti Drag&Drop toiminnolla.
- Ohjelmien helppo siirto toiseen laitteeseen käyttäen turvallista Connected Cooking -pilvipalvelua tai USB-muistitikkua.
- iProduktion Manager on automatisoitu älykäs valmistusjärjestyksen suunnittelu- ja hallintatyökalu, joka mahdollistaa usean tuotteen saman aikaisen kypsennyksen lyhyintä valmistusaikaa tai pienintä energiankulutusta painottaen. Se mahdollistaa myös seuraavan erän kypsennyksen nopean aloittamisen. Laite ilmoittaa uunikammion vilkkuvalla LED-valolla, kun tuote on valmis tai tarvitaan käyttäjän toimenpiteitä.
- Alle 15 minuuttia kestävän sähkökatkoksen jälkeen kypsennys jatkuu automaattisesti loppuun. Häiriö näytetään näytöllä.
- Älykäs pesujärjestelmä ehdottaa likaisuuden mukaan sopivinta pesuohjelmaa ja tarpeelista määrää pesu- ja hoitotabletteja.
- Lisävarusteena toimitettavien UltraVent, ja Ultravent Plus -huuvien imutehon säätö toimii olosuhteiden mukaan ja huoltoilmoitukset näytetään uunin näytöllä.

Kypsennystoiminnot:
- Tehokas höyrynkehitin optimaaliseen höyryntuottoon jopa alle 100 asteen lämpötiloissa.
- Tekniseen tilaan on integroitu huoltovapaa korvausilmansuodatus, joka toimii ilman erillistä vaihdettavaa suodatinta.
- Jäähdytystoiminto. Uunikammio voidaan jäähdyttää nopeasti tehokkaan puhalluksen avulla.
- Sisälämpömittarissa on 6 mittauspistettä. Laite valvoo automaattisesti, että mittari on asetettu oikein tuotteeseen.
- Delta- T keittotoiminto soveltuu erittäin hellävaraiseen kypsennykseen. Delta- T -kypsennyksessä painohäviö on erittäin pieni.
- Tarkka 4 tasoinen lisähöyrytysmahdollisuus 30-260 asteen lämpö.
- Digitaalinen lämpötilanäyttö on säädettävissä Celsius tai Fahrenheit
-asteikolle. Näytöllä on seurattavissa uunikammion reaaliaikainen lämpötila ja tavoitelämpötila.
- Uunikammion kosteus ja kypsennysaika näkyvät digitaalisella näytöllä ja lisäksi tavoitteen ja tämän hetken arvot.
- Yhdistelmäuunissa on 1200 ohjelmapaikkaa 12-vaiheisille ohjelmille.
- 24 h reaaliaikainen kello, joka määrittää itse kesä/talviajan muutokset, jos laite on liitettynä ConnectedCooking- verkkosovellukseen.
- Automaattinen laitteen käynnistys haluttuina päivinä ja haluttuun aikaan.
- Uunikammiossa on energiaa säästävä pitkäikäinen kirkas LED-valo, joka mahdollistaa kypsennettävien tuotteiden laadunseurannan.

Turvallisuus, ergonomia ja omavalvonta:
- Elektroninen ylikuumenemisrajoitin höyrynkehittimelle ja kuivapaistolle.
- Integroitu puhallinmoottorin jarrutus ovea avattaessa.
- Jäähdytystoiminto uunikammion nopeaan jäähdytykseen sekä valittavissa mahdollisuus vesisuihkun käyttämiseen jäähdytyksen tehostamiseksi.
- Laitteen etuosassa on integroitu sisään kelautuva kaksitoiminen käsisuihku.
- Oven maksimilämpötila ulkopuolta on 73 C.
- Yksittäispakattujen Active Green -pesutablettien ja Care-hoitotablettien käyttö on turvallista ja helppoa.
- HACCP tietojen tallennus 40 päiväksi laitteeseen, ja lataaminen USB-muistitikulle, tai vaihtoehtoisesti automaattinen tallennus Connected Cooking -sovelluksen avulla pilvipalvelimelle.
- Laitteen käyttö on turvallista ilman valvontaa ja se täyttää kansainväliset käyttöturvallisuusstandardit.
- Nostokorkeus ylimmälle johteelle on max. 160 cm (uuni asennettuna alkuperäiselle jalustalle).
- Ergonominen kahva kääntyy joko vasemmalle tai oikealle, ovi sulkeutuu työntämällä.

Tiedonsiirtomahdollisuudet:
- Integroitu roiskevesisuojattu Ethernet-portti.
- Integroitu WLAN yhteys langattomalle yhteydelle Connected Cooking- pilvipalveluun.
- Integroitu, roiskevesisuojattu USB-portti tiedonsiirtoon.
- Laitteiden etähallinta, reseptit, ostoskorit ja ohjelmien luominen ja muokkaus, HACCP tiedot sekä huollon ja pesuohjelmien hallinta Connected Cooking -sovelluksen avulla pilvipalvelussa.

Puhdistus ja huolto:
- Automaattinen pesu- ja kalkinpoistojärjestelmä on riippumaton vesijohtoverkon paineesta.
- 9 täysautomaattista puhdistusohjelmaa, jotka eivät vaadi erillistä valvontaa, jopa yönyli tapahtuvaan puhdistukseen.
- Active Green- fosfaatti ja fosforivapaat pesuainetabletit sekä Care
-pesuainetabletit.
- Ultranopea pikapesuohjelma, kesto 12 minuuttia.
- Ei veden eikä pesuaineen suihkutusta.
- Käyttäjää ohjaava näyttöpaneeli: oikean pesuohjelman ja pesutablettien määrän valinta uunin likaisuuden mukaan sekä pesutarpeen ilmaisu.
- Kypsennystilan automaattinen jäähdytys ennen pesuprosessia.
- Ei liikkuvia osia tai pesuvarsia.
- Optimaalinen puhdistusaineiden ja veden kulutus.
- Automaattinen kalkinpoisto höyrynkehittimestä ja uunikammiosta jokaisen puhdistuskerran yhteydessä.
- Turvatoiminnot mm. sähkökatkon ja vedensaantiongelmien varalle.
- Viikkokalenteri ajastetuille pesuille, jolloin eripituiset pesuohjelmat voidaan ajoittaa keittiön aikataulujen kannalta parhaiten sopivalle päivälle. Pesuohjelmien aikataulutuksen avulla varmistetaan aina riittävä ja sopivan tehokas pesu.
- Hygieeninen rakenne ilman jalkoja (pöytämallit).
- Ovessa on kolmoislasi. Lasien välissä on ilmankierto. Sisälasi on saranoitu ja se on helposti avattavissa puhdistusta varten.
- Uunin sisä- ja ulkopuolinen materiaali on ruostumaton teräs DIN 14301. Uunikammiossa on optimoitu ilmakierto ja saumaton hygieeninen rakenne pyöristetyin kulmin.
- Ulkopuolinen puhdistettavuus on turvallista ja helppoa: kaikki pinnat ovat ruostumatonta terästä tai lasia sekä sisäosat suojattu vesiroiskeilta, luokka IPX5.
- Laitteen puhtaustasoa ja huoltotasoa on mahdollista seurata ja analysoida Connected Cooking -sovelluksessa.

Käyttöominaisuudet:
- Korkearesoluutioinen värillinen 10,1" TFT-kosketusnäyttö varustettuna helppotajuisilla symboleilla, käyttö pyyhkäisy- ja hipaisutoiminnoin.
- Selkeä äänisignaali ja visuaalinen signaali näytöllä kertovat, kun käyttäjän toimenpiteitä tarvitaan.
- Nopea, tarkka ja helppotoiminen käyttö valitsinpyörän avulla sekä valintojen hyväksyminen valitsinpyörää painamalla.
- Käyttöliittymässä ja Help-toiminnoilla on 55 kielivalintaa.
- Maakohtaiset reseptikirjastot kielivalinnan mukaan. Lisättävissä myös toisen kielialueen reseptikirjasto valitun lisäksi.
- Maakohtaisten kypsennysparametrien ja reseptien käyttö mahdollista laitteen kielivalinnasta riippumatta.
- Laaja hakutoiminto kaikille kypsennystavoille, resepteille ja ohjelmille sekä asetuksille.
- Selkeästi jäsennelty Help- toiminto, jonka avulla voi hakea näytölle tietoa ja ohjeita kulloinkin käynnissä olevasta toiminnosta, kypsennysvinkkejä sekä suositeltuja asetuksia.
- Käyttötapojen helppo valinta kypsennettävän tuotteen (7 tuoteryhmää) tai kypsennystavan (4 kypsennystapaa) mukaan.
- Kypsennysvaiheiden esitys ja niiden muutokset nähtävissä Cockpit
-toiminnolla.
- Käyttäjäprofiilien luominen ja muokkaaminen, käyttöoikeuksien rajoittaminen ja ohjaaminen on mahdollista käyttöturvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.
- Messenger-toiminto. Interaktiiviset viestit kertovat näytöllä kypsennyksen kulusta, muutoksista prosessissa, älykkäistä toiminnoista tai kun tarvitaan puuttumista laitteen toimintaan.

Asennus, huolto ja ympäristö:
- Asennus valtuutetun Metos asentajan toimesta.
- Asennuksessa tulee noudattaa maakohtaisia LVIS-määräyksiä.
- Automaattinen kalibrointi asennuspaikan mukaan (korkeus merenpinnasta) optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.
- Laitteen käyttö on mahdollista ilman erillistä vedenpehmennysjärjestelmää ja erikseen suoritettavaa manuaalista kalkinpoistoa (Care-järjestelmä).
- Pöytämallien seinäasennus on mahdollista erikoiskiinnikkeiden avulla, tarkemmat tiedot asennusohjeessa.
- 3-kerroslasiovessa on lämpöhukkaa ratkaisevasti pienentävä lämpöä heijastava erikoispinnoitus.
- Huoltopyynnöt ja käyttövirhediagnoosikoodit esitetään näytölle.
- Automaattinen Self test -käyttöönottotoiminto tarkistaa kaikki uunin toiminnot ja pyytää tekemään tarvittavat asennuspaikkakohtaiset säädöt ennen käyttöönottoa.
- Laitteen säännöllinen ennakkohuolto on suositeltavaa. Valmistajan suosittelemat huoltotoimenpiteet on saatavissa Metos-huollosta.
- Kaikki 6-1 ja 10-1 mallit ovat pinottavissa päällekkäin.
- Metos iCombiPro - Yhdistelmäuuneilla on ENERGY STAR
-energiatehokkuusluokitus. Julkaistu www.energystar.gov sivustolla.

Tehdasoptiot:
- LHD-mallit vasenkätisellä ovella
- BAKE mallit 400x600 leipomopeltikoolle
- Marine -line Marine-mallit
- Security Line / turvallisuusversiot esim. vankilakäyttöön
- HeavyDutyLine erikoismallit erittäin kovaan käyttöön
- Integroitu rasvaviemäri
- MOR -malli siirtojohteikolla
- Energiaoptimointiliitäntä
- Liitäntämahdollisuus kiinteistön ilmastoinnin ohjaukseen
- Vahvistettu käyttöpaneelin suojaus
- SDL - Safety Door Lock, oven turvalukitus
- Lukittava käyttöpaneeli.

Lisävarusteet:
- Kypsennysastiat ja ritilät
- Johteet eri johdeväleillä
- Siirtojohteikot ja vaunut
- Jalustat ja jalustakaapit
- Bankettiratkaisun osat
- Uunivaunut ja johteet leipomiseen
- Pesu- ja huuhtelutabletit
- Huuvat- UltraVent® ja UltraVent® Plus
- Lämpösuoja vasempaan sivuseinään
- Rasvankeräysastia
- Seinäkiinnikkeet
- Catering kit -kahvat ja pyöräalusta helppoon liikuttamiseen.
Yleiset tiedot
Nimike Yhdistelmäuuni Metos iCombi Pro 10-1/1 Sous Vide
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen kapasiteetti 2 x anturi, ulkoinen liitin
Kapasiteetti 8-10 johdetta
Tuotteen leveys mm 850
Tuotteen syvyys mm 775/845
Tuotteen korkeus mm 1014/1064
Pakkauksen tilavuus 1,1 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 94x125x96 cm
Nettopaino 127 kg
Pakkauksen paino 147 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 18.6
Sulakkeen koko A 32
Liitäntäjännite V 400
Vaiheiden määrä 3NPE
Taajuus Hz 50
IP-luokitus X5
Sähköliitännän valmius Puolikiinteä
Sähköliitännän korkeus mm 47
Kylmävesiliitännän halkaisija 3/4"
Viemäröinnin halkaisija 50
Ominaisuudet
Kätisyys oikea
GN-koko 1/1
Vaunutäyttö Ei
Malli iCombi Pro
 • Brochure SE

  3,5 Mt

 • Brochure EN

  105 Kt

 • Brochure FI

  112 Kt

 • Brochure EN

  1,1 Mt

 • Brochure FI

  1,1 Mt

 • Brochure EE

  3,5 Mt

 • Brochure EN

  3,5 Mt

 • Brochure FI

  3,5 Mt

 • Brochure LT

  3,5 Mt

 • Brochure LV

  3,5 Mt

 • Brochure NO

  3,5 Mt

 • Installation drawing PDF

  152 Kt

 • User Manual NO

  26,8 Mt

 • User Manual EE

  26,8 Mt

 • User Manual EN

  26,8 Mt

 • User Manual FI

  26,8 Mt

 • User Manual SE

  26,8 Mt

 • Product sheet EN

  349 Kt

 • Product sheet FI

  350 Kt

 • Product sheet NO

  350 Kt

 • Product sheet SE

  349 Kt

 • 2D CAD symbol

  80 Kt

 • CAD Face symbol

  30 Kt

 • 3D CAD symbol

  295 Kt

 • Revit / BIM symbol

  912 Kt

Palvelut ja lisätarvikkeet

Listahinta 114,00 €

Listahinta 750,00 €