Ravintola Kerho on nyt entistä ekologisempi, energiatehokkaampi ja viihtyisämpi

21.8.2023 6:50
referenssit
Ravintola Kerho Hyrylä

Ravintola Kerho on tunnelmallinen ja jykevä, punatiilinen rakennus. Sen tiiliseinät huokuvat historiaa, joka ulottuu vuoteen 1907 saakka. Alun perin upseerien asuntolana ja upseerikerhona toiminut rakennus on toiminut viime vuodet ravintolana, ja Kerhon maukas lounas onkin muodostunut erityisen suosituksi.

Ravintola Kerho on tunnelmallinen ja jykevä, punatiilinen rakennus. Sen tiiliseinät huokuvat historiaa, joka ulottuu vuoteen 1907 saakka. Alun perin upseerien asuntolana ja upseerikerhona toiminut rakennus on toiminut viime vuodet ravintolana, ja Kerhon maukas lounas onkin muodostunut erityisen suosituksi.

 

Kerhon maukas lounas on todella suosittu

Ravintolan keittiö uudistettiin viime vuoden lopulla. Remontin tarkoitus oli parantaa keittiön työskentelyolosuhteita esimerkiksi parantamalla työergonomiaa sekä tehostaa keittiön toimintaa päivittämällä vanhat laitteet tähän päivään.

– Uudet keittiölaitteet on valittu energiatehokkuuden ja toimintavarmuuden perusteella. Lisäksi työympäristön pitää tänä päivänä olla sellainen, että siellä on hyvä tehdä töitä. Toiveet tulivat pääosin keittiöhenkilökunnalta ja heidät otettiin mukaan uudistukseen. Metoksen puolelta sitten piirrettiin uudistus ja annettiin lisää osaamista projektiin, Palmula taustoittaa uudistusta.

– Keittiöhenkilökunnalla oli selkeä näkemys siitä, miten laitteet tulisi keittiöön sijoittaa, ja sitä täydennettiin Metoksen osaamisella. Isoimmat uudistukset tulivat keittiöön, ja ne näkyvät siellä parhaiten. Niistä olemme saaneetkin nyt hyvää palautetta työntekijöiltä. Keittiön toiminta tehostui ja työergonomia parantui huomattavasti.

 


 

Asiakkaille muutokset näkyvät siis lähinnä parempana asiakaskokemuksena. Muutamia muutoksia tehtiin kuitenkin myös asiakastiloihin.

– Tiloihin lisättiin avaruutta ja valoisuutta, ja sitä kautta saatiin kokonaisuudesta viihtyisämpi. Baarin puolelle lisättiin asiakaspaikkoja, ja Kerhon puodin puolella on nyt erillinen bistrohenkinen tila, jossa voi vaikkapa juoda lasin olutta take away -ruokaa odotellessa.

 

Lähiruokaa, tapahtumia ja lämmintä tunnelmaa

Ravintola suosii lähitiloilta ja lähialueilta, paikallisilta tuottajilta tulevia raaka-aineita, jonka lisäksi lähituottajien herkkuja on myytävänä puodissa. Hyllyt tarjoilevat kävijöille upeat tuliaiset.

– Puodin hyllyiltä löytyy pientuottajien tarjoomaa. Saatavilla on muun muassa Konditoria ph7 suussa sulavia makeisia, käsintehtyä suklaata ja jäätelöä, leipiä, hilloja, juomia, kuivattuja marjoja, kananmunia sekä paljon muuta, Palmula kertoo.

 

Yläkerrasta löytyvät puolestaan Kerhon kabinetit, joissa on parhaillaan käynnissä kuvataiteilija Kari Vertasen ilmailuaiheinen taidenäyttely

– Kabinetteihin voi tulla syömään lounasta silloin, kun kabinetit eivät ole muuhun toimintaan varattu. Kabinetteja löytyy yhteensä kolme, joista kaksi on yhdistettävissä ja niitä käytetään paljon yksityistilaisuuksiin. Meillä voi järjestää häitä, syntymäpäiviä, erilaisia juhlia, kokouksia, strategiapäiviä tai muita ainutlaatuisia tilaisuuksia. Kabinettien lisäksi koko talo on vuokrattavissa, kertoo Palmula.


 

Kerhon maukkaan ruoat voi tilata myös muualla pidettäviin juhliin, sillä talo tarjoaa myös catering-palveluja.

– Tilaisuuksien järjestäminen meillä tai muualla on meille aina kunnia-asia, Palmula painottaa.

Talo ja sen palvelut taipuvat siis moneen tarpeeseen. Ravintolan eteen aukeaa kesällä myös viihtyisä yli sadan hengen terassi, jolle aurinko paistaa koko päivän ja ilta-aurinko luo tunnelmalliset hetket.

– Hyrylän alue on laajentunut valtavasti viime aikoina, joten toivomme, että kaikki löytävät tänne viimeistään kesäterassille nauttimaan! Palmula toivoo.

 

Missä? Ravintola Kerho sijaitsee Tuusulassa Hyrylässä, osoitteessa Tykkitie 1.
Lue lisää ravintolan sivuilta:
Blogi: Astianpesu - keittiön keuhkot
Wihuri Metro-tukun upea Konepajan tukku huokuu valoa - Metos toteutti tiloihin demokeittiön
Uusi Robusto tarjoaa ajattomia, modernilla twistillä nykypäivään istutettuja makuja
Bistro Dagmar – lempiruokia ja rentoa fiilistä
Hyvällä keittiösuunnittelulla tehokkuutta ja sujuvuutta ammattikeittiön arkeen
Huolla ammattikeittiölaitteet säännöllisesti – säästät rahaa ja ympäristöä