Tuotevalikoimamme laajeni – esittelyssä Metos by Merrychef

13.9.2023 12:32
tuotekatsaukset
Metos conneX 16

Metos haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi tuotevalikoimamme on laajentunut Merrychefin laadukkailla turbouuneilla – parhailla, mitä markkinoilta löytyy.

 

– Merrychefin turbouunit ovat markkinoiden parhaat. Asiakkaamme tuntevat laitteen, ja turbouunin suosio puhuu puolestaan, kertoo tuotehallinnan päällikkö Tobias Heiskanen.

Mikä tekee Merrychefistä parhaan turbouunin? Syitä siihen on useita. Kompakti uuni vie vain vähän tilaa, ja se sopii siten näppärästi jokaiseen keittiöön. Se on käyttäjälle turvallinen, sillä sen ulkopinta pysyy viileänä. Eikä uunin yllä tarvita huuvaa.

Tyylikäs uuni on ihanteellinen esimerkiksi nopeaan kypsentämiseen, paahtamiseen, grillaamiseen sekä lämmittämiseen. Toastit, leivonnaiset, vihannekset, kala, liha… näiden kaikkien valmistaminen onnistuu tällä monitoimilaitteella nopeasti ja helposti. Erilaisten värikoodattujen peltien avulla sillä voi valmistaa monipuolisesti ruokia munakkaasta lähtien.

– Turbouuni hyödyntää kolmen lämmitystekniikan yhdistelmää, kiertoilmaa, kohdennettua paahtolämpöä sekä mikroaaltoa, ja näiden ansiosta turbouuni on todella tehokas, Tobias kertoo.


Nopein turbouuni – kuitenkin pienin

Turbouunissa on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä suositun. Ensinnä tietenkin se, että se on nopea. Perusmallikin kypsentää jopa kymmenen kertaa nopeammin kuin perinteinen uuni. Kompakti koko auttaa säästämään keittiön kalliita neliöitä, ja kätevä ja tyylikäs laite voidaan sijoittaa vaikkapa tiskin päälle. Tehokas uuni säästää myös energiaa ja auttaa siten saamaan aikaan aitoa säästöä.

Ehkä tärkein ominaisuus löytyy kuitenkin brändin omistajan Welbiltin toiminnasta ja heidän laadunvarmennuksensa sekä jatkuvan kehityksen periaatteista. Nämä nimittäin mahdollistavat uunin parhaat mahdolliset ominaisuudet sekä nyt että tulevaisuudessa.

– Kun ostaa Merrychefin, ei osta vain laitetta. Silloin ostaa kaiken sen osaamisen ja halun kehittää jatkuvasti markkinoiden parasta tuotetta. Jokainen uuni testataan ennen sen käyttöönottoa. Korkean laadun ja luotettavuuden takaamiseksi uunit käyvät läpi laajan teknisen tuotetestauksen ja ruoanvalmistuskokeet, Tobias painottaa.

Uuni sopii erinomaisesti esimerkiksi kahviloihin, hotelleihin, huoltoasemille, kioskeille, kauppojen keittiöihin, pikaruokapaikkoihin sekä kaikkiin muihin nopeaa lämmitystä ja helppoa valmistusta vaativiin paikkoihin.


Metos ja Welbilt yhteistyössä

Merrychef on Welbiltin omistama brändi. Metos on ollut vuodesta 2004 asti osa laajaa Ali Group-konsernia, johon myös Welbilt kuuluu. Metos ja Welbilt ovat yhdessä osa maailman suurinta ammattikeittiölaitteiden valmistajaa.

– Asiakkaiden kannalta tämä on iso etu, sillä se mahdollistaa asiakkaan toiveisiin vastaamisen hyvin laajasti, Tobias kiteyttää.

Käytännössä yhteistyö Merrychefin kanssa näkyy asiakkaalle siten, että turbouunille saa Metoksen kautta kaikki varaosat ja teknisen tuen, käyttökoulutuksen sekä tietenkin Metoksen laadukkaan huoltopalvelun.

Turbouunin panelointi on toteutettu yhteistyön näkyvyyttä ajatellen. Siksi paneelissakin on teksti ”Metos by Merrychef”.

– Olemme erittäin iloisia hyvin alkaneesta yhteistyöstä, Tobias iloitsee.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää myynnistämme! 

 

Metos by Merrychef conneX12 verkkokaupassa:
Huolla ammattikeittiölaitteet säännöllisesti – säästät rahaa ja ympäristöä
Metos Viron myyntijohtaja sai tunnustuksen Viron puolustusministeriöltä
Keittiömestari Hans Välimäki on luottanut Metoksen ammattikeittiöratkaisuihin koko uransa ajan
Luoto – urbaani kohtaamispaikka ja helmi Kallaveden rannalla
Metos mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa viidettä kertaa
Määräaikaishuollolla on tärkeä tehtävä: varmistaa ammattikeittiön toiminnan jatkuvuus