Metos on ollut jo lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Olemme markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuulumme ALI-ryhmään. Metoslaisia on noin 750 kymmenessä eri maassa.

 

Tuotteet

Ammattikeittiölaitteiden valmistusta ja markkinointia 100 vuoden kokemuksella

Näe kaikki viimeisimmät tuotteet ja voimassa olevat hinnat verkkokaupassa. Verkkokaupan hinnat ovat euromääräisiä nettohintoja euroina alv 0%.  Rahti maksaa 28 euroa tilauksille 200 euroon saakka ja on ilmainen yli 200 euron tilauksille (alv 0%).

OUTLET myy messuilla ja näyttelyssä vähän käytettyjä suurkeittiölaitteita ja valikoimasta poistuneita uusia keittiölaitteita. Tekniikaltaan laitteet ovat virheettömiä ja uuden veroisia, joten myymälä tarjoaa mahdollisuuden tehdä todellisia löytöjä. Valikoima vaihtuu päivittäin.

Luotettavat digitaaliset ratkaisut ammattikeittiöön. Paranna tuottavuutta ja varmista ruokaturvallisuus. Metos ioLiving -omavalvonta on jo laajasti käytössä ammattikeittiöissä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Hollannissa. Liity sinäkin joukkoon!

Voimassa olevat tarjoukset löydät tästä. Rahti maksaa 28 euroa tilauksille 200 euroon saakka ja on ilmainen yli 200 euron tilauksille (alv 0%).

Voit poimia ostoskoriisi tuotteita verkkokaupasta, outletista ja tarjouksista.

Metos pdf-kuvasto

Tuotekuvasto PDF-muodossa.

Metos kuvasto

Tilaa viimesin painettu kuvasto.

Keskuskeittiöitä, hotelleja, ravintoloita, kouluja, sairaaloita…

Kalustegeneraattorilla voit suunnitella itse rst-kalusteesi ja pyytää siitä tarjouksen.