Koodi: MG4240731

Pikajäähdytys/-pakastuskaappi Metos CF031 AG R290

Pieni pikäjäähdytys-/pakastuskaappi Metos CF031 AG R290 jäähdyttää ja pakastaa nopeasti raa'at ja kypsennetyt ruoat, pitäen ne tuoreena, laadukkaana ja ennen ka…

Listahinta 3 931,00 € Kampanjahinta 3 279,00 €
Tilaustuote
Pieni pikäjäähdytys-/pakastuskaappi Metos CF031 AG R290 jäähdyttää ja pakastaa nopeasti raa'at ja kypsennetyt ruoat, pitäen ne tuoreena, laadukkaana ja ennen kaikkea puhtaana. Jotta kaikille tuotteille löytyy oikeanlainen pikajäähdytys- ja -pakastusohjelma, on laitteeseen tallennettu valmiita ohjelmia tuotteen ominaisuuksien mukaan, hyvin hellävaraisesta erittäin voimakkaaseen. Lisäksi käyttäjä voi tallentaa laitteen muistiin omia ohjelmia.

Metos CF031 AG pikajäähdytys-/pakastuskaapin kapasiteetti on 3xGN1/1-40
-astiaa ja se jäähdyttää 8 kg +70°C...+3°C 90 minuutissa, pakastaa 5 kg… +70°C to -18°C 240 minuutissa (kapasiteetti on ohjearvo, eikä saavutettavissa kaikilla ruoka-aineilla eikä kaikissa olosuhteissa). Laite voidaan ohjelmoida toimimaan tietyn ajan tai käyttää tuoteanturia, jolloin laite jäähdyttää/pakastaa kunnes asetettu lämpötila on saavutettu. Jäähdytysohjelmat seuraavat jatkuvasti tuotteen lämpötilaa ja säätävät jäähdytysilman lämpötilaa siten, että optimaalinen jäähdytysteho saavutetaan pintaa kuitenkaan jäädyttämättä. Pakastuksessa ohjelmat suojaavat tuotteen mikrorakennetta säilyttäen paremmin nesteet ja vitamiinit. Näin myös herkempien tuotteiden jäähdytys ja pakastus on mahdollista hellävaraisempia ohjelmia käyttämällä. Käyttäjä voi tallentaa laitteeseen jopa 98 omaa ohjelmaa. Laite siirtyy automaattisesti säilytystilaan prosessin päätyttyä.

Pikajäähdytys-/pakastuskaapin puhdistus on vaivatonta sen ruostumattoman teräsrakenteen ja pyöristettyjen sisänurkkien ansiosta. Lisäksi kammion pohjassa on tulpalla varustettu ulostulo puhdistusvesille sekä sisäpinnoille mahdollisesti kertyneen kondenssiveden poistoon. Laitteessa on automaattinen sulatus ja sulaveden haihdutus.

Laitteessa on oikeakätinen ovi, jonka magneettitiiviste on helposti vaihdettavissa. Ovi pysyy auki kun se avataan 100° kulmaan. Pikajäähdytys-/pakastuskaapissa on elektroninen ohjaus. Ohjauspaneelista on mahdollista seurata ohjelman kulkua sekä reaaliaikaista kammion/ruoan lämpötilaa.

- Jäähdytyskapasiteetti on 8 kg +70°C… +3°C 90 minuutissa, Pakastuskapasiteetti on 5 kg +70°C… -18°C 240 minuutissa. (kapasiteetti on ohjearvo, eikä saavutettavissa kaikilla ruoka-aineilla eikä kaikissa olosuhteissa)
- valmiita ohjelmia sekä mahdollisuus tallentaa 98 omaa ohjelmaa
- tuoteanturi
- ohjelman päätyttyä laite siirtyy automaattisesti säilytystilaan
- automaattinen sulatus ja sulaveden haihdutus
- ulko- ja sisävuoraus ruostumatonta terästä
- pyöristetyt sisänurkat
- säätöjalat
- elektroninen ohjaus
- oikeakätinen
- ilmalauhdutteinen

TOIMITUKSEEN SISÄLTYY:
- tuoteanturi

LISÄVARUSTEET (tilattava erikseen):
- anturituki
- pyörät
- HACCP-liitäntä tietokonepohjaiseen kaukovalvontalaitteistoon
- UV-lamppu
Yleiset tiedot
Nimike Pikajäähdytys/-pakastuskaappi Metos CF031 AG R290
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen kapasiteetti 8kg/+70...+3,5kg/+70...-18
Tuotteen leveys mm 560
Tuotteen syvyys mm 700+35
Tuotteen korkeus mm 520
Pakkauksen tilavuus 0,353 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 60x84x70 cm
Nettopaino 47 kg
Pakkauksen paino 53 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 0.59
Sulakkeen koko A 6
Liitäntäjännite V 230
Vaiheiden määrä 1N
Taajuus Hz 50
Sähköliitännän valmius Pistoke
Kylmäaine R290
Ominaisuudet
Koneikko Koneikolla