Koodi: MG4164000-Z24001

Savustin Metos HotmixPro Smoke OUTLET

KÄYTTÄMÄTÖN. Metos HotmixPro Smoke -savustimella teet yksilöllisiä ja jäljittelemättömiä makuyhdistelmiä yhdistämällä savua ja nestemäisiä aromeja.

Listahinta 1 330,00 € Kampanjahinta 599,00 €
Varastossa
Metos HotmixPro Smoke -savustimella teet yksilöllisiä ja jäljittelemättömiä makuyhdistelmiä yhdistämällä savua ja nestemäisiä aromeja.

Ainutlaatuisessa Metos HotmixPro -savustimessa kehitetty savu johdetaan laitteen nestesäiliössä olevan nesteen läpi laitteeseen liitäntäletkulla. Savustimessa voidaan tuottaa erittäin nopeasti kylmää savua. Kylmänä savu laskeutuu alaspäin ja sekoittuu näin helposti kutterissa valmistettavaan tuotteeseen. Kylmä savu ei myöskään lisää bakteerikasvua. Nestesäiliöön voidaan lisätä jääpaloja savun lämpötilan laskemiseksi.

Voit maustaa savulla Metos HotmixPro -kutterissa esimerkiksi jäätelöä, majoneesia, kastikkeita, mehuja, suklaata, pateeta, kalatimbaalia, kasvissoseita jne. Voit myös käyttää savua ainoastaan savustimessa olevan nesteen maustamiseen ja lisätä tätä esimerkiksi valmistamiisi marinaadeihin ja kastikkeisiin.

Savustin on helppokäyttöinen ja siihen sopivat poltettavaksi kaikki savustuksessa käytettävät puulastut. Savustin on yhteensopiva Metos HotmixPro -lämpökuttereiden ja Metos HotmixPro -kuivurin kanssa.
Yleiset tiedot
Nimike Savustin Metos HotmixPro Smoke OUTLET
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen leveys mm 276
Tuotteen syvyys mm 266
Tuotteen korkeus mm 163
Pakkauksen tilavuus 0,012 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 276x266x163 mm
Nettopaino 5 kg
Pakkauksen paino 5,5 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäjännite V 230
Sähköliitännän valmius Pistoke